Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Неволим и негледам Б92 зато што у гостима имају често госте као што су: Соња Бисерко Наташа Кандић и још много слични њима ! Да сам нека власт забранио бих им рад . sa kojim obrazloženjem ? Па брате нема ту никаквог образложења ! Ако си који пут слушао Соњу Бисерко или Наташу Кандић они су у стању да убеђују некога како је све што се десило на простору бивше нам државе за све су криви искључиво Срби ! Па тако исто и одвратни Б92 који имају исти став :cheesy2: crvenilo girl_jumpingvidi , nisam ih baš slušao , ali ... da ne krive one naše "vlastodršce" iz devedesetih ???(pošto primećujem da se stalno brkaju neke stvari ... ) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Неволим и негледам Б92 зато што у гостима имају често госте као што су: Соња Бисерко Наташа Кандић и још много слични њима ! Да сам нека власт забранио бих им рад . sa kojim obrazloženjem ? Па брате нема ту никаквог образложења ! Ако си који пут слушао Соњу Бисерко или Наташу Кандић они су у стању да убеђују некога како је све што се десило на простору бивше нам државе за све су криви искључиво Срби ! Па тако исто и одвратни Б92 који имају исти став :cheesy2: crvenilo girl_jumpingvidi , nisam ih baš slušao , ali ... da ne krive one naše "vlastodršce" iz devedesetih ???(pošto primećujem da se stalno brkaju neke stvari ... ) Ма не брате мој него у глобалу , по мом схватању , све што је Србско неваља ! И да би одприлике сви да идемо у Хаг . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 @јашадр vidi, ja još nisam čuo da neko tako govori sa druge strane , slušam podmetanja poslednjih X godina (recimo 20 ...) i Djindjiću su podmetali svakakve stari , i kome sve nisu ... tako da više volim da čujem šta neko govori , nego da mi se tumači ! ako imaš neki link ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4706.0.html o.k. ovo je pravo mesto ! dakle , reč je o nedoličnom ophođenju Aleksandra (prema meni) na temi za koju sam postavio vezu gore ... moje mišljenje : moderator mora da "moderiše" ostale učesnike na forumu , pa se podrazumeva da treba da pazi i na svoje "ponašanje" ! ovde nije bio slučaj ... ako sam ja pogrešio što sam otvorio posebnu temu , evo , ispravljeno ! obrisao sam je ... i ... želim da čujem vaše mišljenje ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Na obrisanoj temi je bilo komentara tipa "tužibaba" ... (Maša , Mirođija) hvala puno ... a, sada bih da čujem i ostale ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Само да додам,па и модератор је само човек. Претерао си брате улични,па је човеку прекипело. Тема о Крсту заслужује поштовање,ако неком боде очи разумем,али нека се уздржи,смисао поста је и уздржање. Само добронамерно ово кажем,и сама сам грешница да делим другима савете. На један начин се прича о кромпирима,а на други о Крсту. 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 ja nisam u toku.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 ja nisam u toku.... ostavio sam link ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Само да додам,па и модератор је само човек. Претерао си брате улични,па је човеку прекипело. Тема о Крсту заслужује поштовање,ако неком боде очи разумем,али нека се уздржи,смисао поста је и уздржање. Само добронамерно ово кажем,и сама сам грешница да делим другима савете. На један начин се прича о кромпирима,а на други о Крсту. 0913_sport moderator je čovek .... ali obavlja dužnost moderatora !ako sam ja nešto pogrešio (uzgred , tražim citat !!!) on treba da me opomene ili da mi obriše post ili da me banuje (...predloži to administratoru , ako nije u njegovoj moći...) bilo šta od toga ... a, ne da se na taj način ophodi ... p.s. gde sam preterao ? ... citat ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Требао си навести тачно поруку да не читамо све оне стране О Александру све најбоље а ако је нешто и погрешио па сви ми смо грешни само је питање колико можемо опростити другоме 0913_sport У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Требао си навести тачно поруку да не читамо све оне стране 0203_cool О Александру све најбоље а ако је нешто и погрешио па сви ми смо грешни само је питање колико можемо опростити другоме pa , na početku teme ... prve tri strane posle je bio otišao ... i ... nije u pitanju ČOVEK nego MODERATOR !!! (vidi naslov ove teme) znači , žalim se na njega zato što kao moderator sebi dozvoljava takvo ophodjenje ! (da je običan član , bilo bi drugo ... ima nas raznih !) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 nije u pitanju ČOVEK nego MODERATOR !!! (vidi naslov ove teme) Kuku mene, pa ti verujes da je moderator robot!!!Nije sinko, to je jedan cika, ziv cika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 nije u pitanju ČOVEK nego MODERATOR !!! (vidi naslov ove teme) Kuku mene, pa ti verujes da je moderator robot!!!Nije sinko, to je jedan cika, ziv cika. kuku meni .... kad :1.stalno izvrćeš ono što kažem 2.znaš u šta verujem 3.zoveš me sinko 4.prešla si na latinicu (bez "čvaraka") 5.itd. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 ovo što ne komentarišete moje "tužakanje" ja računam da pokazuje da sam u pravu ! al' nećete da se zamerate "vlastima" ... (ili kolegi ...) sigurno bi ste me kritikovali da mislite da g. moderator NIJE bio grub prema meni ! i Maša i Mirođija su ga branile ... kao , čovek je (ZNAČI - POGREŠIO JE ) , ili ... ja sam ga naterao da tako reaguje (ZNAČI- POGREŠIO JE ) fala na podršci ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 moderator je funkcija kao i svaka druga služba je služba družba je družba i prvo bi to trebalo da se nauči najvolijem zavičajni sistem upravljanja - može ni se, hoće mi se svi smo mi ljudi i svi grešimo ali za razliku od članova moderator mora duboko da udahne, da izbroji sto puta do sto pa tek onda da odreaguje Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука