Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Највише модераторке волем.  love1  Просто би ми живот био досадан без њих  :cmizdrenje:

Ма све их волум ал не знам дал они волу мене...    crvenilo

Подели на овим сајтовима

По мом мишљењу Жељко, Моцарт, су онако баш, баш супер, Дедини коментари су ми интересантни, али нема га често, али кад заврши с обавезама очекујем да се више активира. Оливера је заиста неко ко се истински труди и поставља дивне текстове и Тавита наравно, креативност просто избија из ње. Најгори??? Па нико од администратора ми није најгори, само има оних који су мање активни од других.  :cmizdrenje: crvenilo love1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Шта је коме добро је питање!Ни америма не ваља Хомеини!Иначе је пре Хомеинија владао шах ин шах Реза Пахлави,који је свирао музику на америчке ноте!И Иран је био "просперитетна пријатељска" земља.

Хомеини је рекао стоп-и амери окрећу лист!Хомеини је био националиста и верски фундаменталиста,мада би требало много папира да се потроши на тему фундаментализам,јер он нужно и није опасан по остали свет,није агресорски!Е сад,кад хришћанима побију милионе они су у стању да то "забораве" и опросте,фундаментализам неће!И ту је "квака""Зато их запад не воли и још мање жели да уопште и постоје!Хомеини није волео ислам у више варијанти најкраће речено,али ако такав став упоредимо са ставом Ватикана по питању хришћанства - закључак се сам намеће!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ништа из Ирана за мене није добро...

има понеки добар филм, а вероватно има и добрих људи

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

Ево није лепо што ћу ја баш то рећи али ипак ћу ја рећи .

Наиме сматрам да је свако вредан похвале ко је уложио и најмањи труд одвојивши своје време да уређује један православни сајт и форум какав је овај.

Наравно и форумаши који немају неку титулу а који су се искрено трудили у дискусијама, или налазили занимљиве и битне ствари да поставе овде на форум су за похвалу.

На свим форумима ме нервирају неувиђавни уредници а и форумаши.

0510_music

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Cijenim Karadjordje koji je uvijek smiren ,dostojanstven i mnogo daje kvalitetu za ovaj forum.

Cijenim njegovu inteligenciju,mada mi najavishe brishe poruke  klapklap i mislim da bi forum bio dosadan

bez njega. klapklap

Neki moderatori,daju sebi za prava da se obrachaju uchesnicima kao da smo mi na nivou pameti u sheltered

workshop,tj shtichenici a oni nas uche ponashanju,prijete. 0202_238Ne uvijek i ne svi,ali izlijete se. confused

Ovo se ne odnosi na sveshtenike(bar za one koje znam da jesu) klapklap

dada klapklap 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1324_

Подели на овим сајтовима

Према појединим сведочењима,његови су се најжешће овајдили на ратишту.

Лично не могу да смислим наше људе који су обављали прљаве послове УДБе и Станета Доланца...Дакле,Аркан,браћа Мијовићи,Вождовачки клан-ја њих не симпатишем.

Али убијен је са леђа,као псето,и Бог нека му душу прости...

Паравојне формације нису баш сјајна тачка наше историје. Ови Шешељевци су барем били толико паметни,да су ишли уз регуларну војску ЈНА,тј. ВЈ.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...