Arsenija Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Top London '60's models- called "birds"- ph. by John French. From left: Jenny Boyd, Jill Kennington, Sue Murray, Celia Hammond, Pattie Boyd, and Tania Mallet. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Ja uopšte ne razumem zašto se ljudi time opterećuju. Jedino je bitno zbog zdravlja, paziti na ishranu. Биљана, hansbrough, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 У праву си. Али, ово је представљено као идеал :.mislise. Ne bih se složila....Danas više čak i ne postoje tako mali brojevi garderobe...zato što se predpostavlja da to nema više ko da nosi...anoreksija nije u modi,pa ni u modnoj industriji...... Ne možeš da ih vidiš ni na fashion tv-u... :good2: ...postojale su brojne kampanje protiv anoreksije i izgleda da je nešto urodilo plodom...Sada je u trendu ortoreksija...Tu temu sam odavno otvorila,ali me niko nije ozbiljno shvatio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 4chsmu1 Зосима and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 :.mislise. Ne bih se složila....Danas više čak i ne postoje tako mali brojevi garderobe...zato što se predpostavlja da to nema više ko da nosi...anoreksija nije u modi...... Ne možeš da ih vidiš ni na fashion tv-u... :good2: ...postojale su brojne kampanje protiv anoreksije i izgleda da je nešto urodilo plodom...Sada je u trendu ortoreksija...Tu temu sam odavno otvorila,ali me niko nije ozbiljno shvatio. Ne znam gde anoreksija nije u modi, jer mi koje nekad nešto i pojedemo nemamo gde da kupino garderobu. Ja u butike ne ulazim, živ me blam pojede. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Ne znam gde anoreksija nije u modi, jer mi koje nekad nešto i pojedemo nemamo gde da kupino garderobu. Ja u butike ne ulazim, živ me blam pojede. Nema čega da te bude sramota... ...treba da voliš svoje telo i da se ne opterećuješ izgledom...I sama dobro znaš da uvek možeš naći broj koji ti odgovara...najvažnije je da se dobro osećaš u tome što nosiš,sve ostalo je nebitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Žena do 30 - e godine svog života ne bi trebalo sebi da dozvoli da izgleda kao one "simpatične" skulpture iz srednjeg veka ... ostale me ionako ne zanimaju previše. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 http://hahabre.com/wp-content/uploads/2012/01/boki-13.jpg :bleh: :bleh: :bleh: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 ЖЕНА Ја сневам о жени, већој но све жене, Чија ће лепота бити тајна свима, Што је као божји дах у просторима, Који не дотаче никог осим мене. Њен чар да је моје велико откриће; Да мирно присуство те чудесне жене Не разуме више нико осим мене, Осим моје вечно очарано биће. И пред чијом гордом лепотом од свију Само ја отворих очи очаране, И срце кô црни цвет из глухе стране, Невидљиве капи док на њега лију. И њена лепота, тако недогледна, Необешчашћена хвалама глупакâ, Да обиђе тихо, као снопље зрака, Све тамне путеве душе, само једне. И ја кључар чудне лепоте, да с тајном Срећом видим јасно да је ова жена Од истога светлог ткива начињена Од кога и болни мој сан о бескрајном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 "А ти не постојиш нит си постојала; Рођена у мојој тишини и чами, На сунцу мог срца ти си само сјала: Јер све што љубимо створили смо сами." Preuzeto sa: Јован Дучић: ПЕСМА ЖЕНИ P.s.Moja omiljena... :bendoff: Rašo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука