keka Написано Август 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Molim lepo, put do muskog srca vodi preko stomaka! Mislim da ce se muski deo foruma sloziti sa ovim Паа.... свака част на умешности....али има и мушкараца који кувају...да ли значи да у том случају пут до женског срца води преко стомака? :.mislise. za osvajanje zenskog srca potrebna je neznost, razumevanje, umerenost "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Opet u patroli "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Биљана, Плутон and skituljko је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 "Nedostaje mi tupo, gotovo opipljivo, jedan otkinuti deo mene. Gledam koji. Sve je tu. Fali unutra. Iz sredine. Gore levo." -negde sa neta Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Prazna sam totalno. Ne osjecam nista. Sad sam kao skoljka kojoj su iscupali iznutrinu. Ne mogu cak ni zaplakati. Sve suze sam vec davno potrosila. Ne patim. Ne zalim. Ne osjecam. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Ako onaj kog smatras prijateljem ne ume da pronadje put do tebe samo zbog tebe. To nije prijatelj to je poznanik, imam ih puno i znam. Poznanik je uglavnom neko kome su reci puno prijateljstva, a dela puna izgovora. Izbegavam da budem poznanik, to je površna zamena za prijateljstvo. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Kako dobar citat nadjoh "Kad žena dobro kuva gotovo je sa ljubavlju." "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Доручак какав прижељкујем и какав никад нисам имала keka је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Доручак какав прижељкујем и какав никад нисам имала pa ne znam sta bi ti rekla na ovo... mozda .... mozda se dogodi... jednom Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Keko, pravite li i ovakve stvari.....? keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 slicne stvari .... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 pametnije mi je da se drzim kuhinje, nego da filozofiram .... Piletina punjena camembert sirom i suvim sljivama Potrebni sastojci - Dva pileca filea -Camembert sir -Suve sljive -Jaja, brasno, i seckani orasi za paniranje -Grilovano povrce ili pecen krompir kao prilog Priprema Pileci file istanjiti na dasci za meso i malo istuci bangin da bude mekse, potom staviti sir i sljive i urolati. Panirati- brasno, jaja, orasi Potom duboko ulje, temperatura 190 stepeni ( prziti oko 10-12min) da dobije rumenu boju (ako me iko razume) Kada je gotovo raseci filee na pola i servirati imate sliku pa se snadjite Prijatno! Биљана, JESSY, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne dozvoli da te neko odvrati od putovanja,Ni rabin ni pop ni matiKoja traži da joj ti iskopašZatureno blago, ni otacKojem jedan život nije dovoljanNi ljubavnik koji meri svoju vrednostOnim čega se ti možeš odreći,Ni glas koji ti usred noći kazujeKako je putovanje nemoguće.Ne dozvoli da te išta razuveriDa vidiš ono što vidišI da osećaš kako te vetrovi goneDa plešeš sasvim samI kreneš na putNa koji niko neće poći.Ti si jedini istraživač.Tvoje srce, nesaznajni kompas,Tvoja duša, obala osećanja,Preveliki su da bi mogao da ih previdiš.Mark Nepo skituljko је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Доручак какав прижељкујем и какав никад нисам имала pa i ne vidim ovde nesto posebno sto se jela tice-kafa, kuv.jaje (rovito?-bljak), maslac/margarin, dzem,voce, i ne znam sta je ono mesnato, deluje fino, nista spektakularno? Jedino sto je lepo kad to neko pripremi za tebe, i ovo te saceka (ili jos lepse zajedno) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука