JESSY Написано Децембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2014 za Tea..... Sanja Т. and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Фебруар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Ne verujem da sam ovo tek sada videla u sta ja gledam hvala Dzasmin :1510_baby: JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Снежана, nana and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 https://youtu.be/B9XmWlvDlxA?list=PL115ECC2993BB9760 Плутон, Снежана, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2015 Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 @@keka, joj, lepota mala.... a vec pokazuje genetske sklonosti ka kulinarstvu..... :0102_laugh: keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 @@keka, joj, lepota mala.... a vec pokazuje genetske sklonosti ka kulinarstvu..... :0102_laugh: daaaa obozava da jede heheheh JESSY, Sanja Т. and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 keka and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 e ovako... dosla sam na ideju da pravim burek-pitu od pileceg mesa pecuraka i crnog luka... meni to mmmmmm njami ... al imam problem dajte naziv tom jelu pomagajteeeeeeee (kore nisu kupovne vec ih sama razvlacim. na jednu stranu ja na drugu Teo ) Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Драшко, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 dajte naziv tom jelu рецимо......летња пита, чикен пита, машрум пита..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 машрум пита..... e ovo ti je bas dobro masrum mmmmmaaasrummmmm JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2015 Sanja Т., Снежана, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2015 hello Kekac..... ajde neke lepe posne recepte nam daj....nisi dugo..... nesto jednostavno i brzo..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2015 Sada mislim na tebe nedostajes.... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Ponekad samo pogledam gore i kažem - "Bože znam da si to bio ti. Hvala ti." Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука