SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Mene? Ona zna da ne može da me izvuče iz kuće...zato je ona moj prozor u svet,a ja njen glas razuma... :1503348ufz3z4yl5d: ma bar neko da se uvuce u kucu..... :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 osobina zene je da zakomplikuje i najednostavniju stvar.....a mukarca da pojednostavi i najkomplikovaniju..... :good2: Iz čije perspektive taj zaključak? Ptičje? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 "ja sve nešto mislim da je zalutala :D" Margareta Zalutala? Nema šanse....sama traži probleme i uvlači se u "opasne" situacije.......Ja ne umem da objasnim taj sklop osobina....ona je vrlo duhovita,inteligentna,slatka,samo je malo problematična....Dugo se znamo,prošle smo mnogo toga zajedno,sve nas vezuje i ja je mnogo volim.....uvek me zasmejava,a ja sam takav karakter da mi je sve i svašta zanimljivo i smešno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Iz čije perspektive taj zaključak? Ptičje? Iz objektivne..... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Iz objektivne..... :good2: Defintivno ptičja perspektiva ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Defintivno ptičja perspektiva Znam da istina boli i da se pokrece odbrambeni mehanizam kao prirodna reakcija na istu..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Znam da istina boli i da se pokrece odbrambeni mehanizam kao prirodna reakcija na istu..... Sad već komplikuješ. Moje pitanje, a i zaključak su bili vrlo jednostavni i bez sujete.Nema razloga za tim...zaista ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Sad već komplikuješ. Moje pitanje, a i zaključak su bili vrlo jednostavni i bez sujete.Nema razloga za tim...zaista Nista nisam iskomplikovao samo sam izneo misljenje na sta si ti skocila ko oparena.....i krenula sa nekim pticijim perspektivama.....tipicno zenski..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Nista nisam iskomplikovao samo sam izneo misljenje na sta si ti skocila ko oparena.....i krenula sa nekim pticijim perspektivama.....tipicno zenski..... Žao mi je da si moje pitanje shvatio kao burnu reakciju. Tvoja krila si me ponukala da pitam to...asocijacija na pticu (daleko si od refleksije anđela). U stvari, pitanje je trebalo da glasi- Da li je to lično mišljenje? Vidiš kako je jednostavno. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žao mi je da si moje pitanje shvatio kao burnu reakciju. Tvoja krila si me ponukala da pitam to...asocijacija na pticu (daleko si od refleksije anđela). U stvari, pitanje je trebalo da glasi- Da li je to lično mišljenje? Vidiš kako je jednostavno. Jednostavno jeste.... ajde kazi mi iskreno kao zena sta je netacno u onome sto sam rekao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Jednostavno jeste.... ajde kazi mi iskreno kao zena sta je netacno u onome sto sam rekao? Mnogo tražiš od mene. Želiš da potvrdim da si u pravu. Da, to bi bilo najjednostavnije, ali ne i iskreno. Mislim da ne postoje osobne koje su karakteristične samo (i isključivo) za jedan pol. Definisati neku od karakteristika kao samo mušku ili žensku , a pri tom naglasiti je kao manu suprotnog pola… je samoljubljivo. Naše karkteristike su vrlo slične, a razlike su samo u nijansama. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Mnogo tražiš od mene. Želiš da potvrdim da si u pravu. Da, to bi bilo najjednostavnije, ali ne i iskreno. Mislim da ne postoje osobne koje su karakteristične samo (i isključivo) za jedan pol. Definisati neku od karakteristika kao samo mušku ili žensku , a pri tom naglasiti je kao manu suprotnog pola… je samoljubljivo. Naše karkteristike su vrlo slične, a razlike su samo u nijansama. Trazim tvoje iskreno misljenje.Ja sam rekao da vam je tendencija da zakomplikujete i najednostavniju stvar....da li je to istina?Da ili ne? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Trazim tvoje iskreno misljenje.Ja sam rekao da vam je tendencija da zakomplikujete i najednostavniju stvar....da li je to istina?Da ili ne? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne postoji nijedna osobina koja je vezana samo za jedan pol. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука