Jump to content

Научно доказана снага крсног знака?!

Препоручена порука

Dejstvo postoji ali je sustinsko dejstvo u Bozijoj volji a ne u samom ritualu. Zato dejstvo ne postoji "uvek"

NIsu svestenici - shamani, ako ti hoces tako da ih gledas - izvoli.

Aha sad ima dejstva..dobro....kao sto rekoh svakom prema snazi vere ......

Подели на овим сајтовима

• Одговори 134
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Aha sad ima dejstva..dobro....kao sto rekoh svakom prema snazi vere ......

Prvenstveno dejstvo koje ima je duhovne prirode. Sam ritual i krsni znak sami po sebi nemaju nikakvo supernaturalno dejstvo. Uostalom imas pun forum teologa, izvoli pa ih pitaj sta misle o ovakvim tekstovima.

E pa ovo rusko istrazivanje upravo kao da potvrduje da je molitva i krsni znak nakon sto primjenis dobijes nesto kao na salteru nakon sto predas dokumenta i onda ti salterski sluzbenik izda potvrdu. Nema veze ma ko da se moli vjerujuci, nevjerujuci efekat je uvijek isti, voda se kristalno procisiti. Greska u koracima. 

Ja ovde diskutujem o tom idiotskom tekstu, a ti sta branis ne znam. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 4 months later...

Снага речи је толика да мења молекуларну структуру материје. То су доказали научно. 

Кад би се сви помолили истовремено за нешто важно, нпр да буде мир, Господ би нас услишио.

Подели на овим сајтовима

Снага речи је толика да мења молекуларну структуру материје. То су доказали научно. 

Gde moze da se procita o tome?

Подели на овим сајтовима

Рађени су експерименти са водом. Сад ми је касно да ти тражим линкове, али има пуно о томе на нету.

Подели на овим сајтовима

Мислим да је једном било речи о овоме, утицај фреквеције (звука, као и изговорених речи) на воду или слично и како се то одражава на наш организам (због великог процента учешћа воде у саставу нашег организма и сл.)

(И ко је уопште овај лик, зна ли неко?)

Ако нисам омашио.

По мени, научна достигнућа треба да остану научна. Не би требало мешати са вером, ни као потврду ни оповргавање нечијих ставова. Овај линк сам навео чисти информативно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pa nije bas da menja "strukturu" materije. :)

MIslim, zvuk (vibracija) "pomera" molekule, tako putuje, nista tu mistichno nema, niti ista menja... kao sto kamen koji se baci u vodu pa proizvodi talse ne menja strukturu vode.  :D

Подели на овим сајтовима

Pa nije bas da menja "strukturu" materije. :)

MIslim, zvuk pomera molekule, tako putuje, nista tu mistichno nema. :D

Наравно да има - квантна фибрилација. Проучи мало материју и не бламирај се. Слава во вишњи Богу и на земљи мир, међу људима добра воља!

Подели на овим сајтовима

Наравно да има - квантна фибрилација. Проучи мало материју и не бламирај се. Слава во вишњи Богу и на земљи мир, међу људима добра воља!

Zato se znaci oni koje ti nezahvalno poredis sa majmunima dernjaju u lice narodu, da im promene strukturu materije hipofize, povecaju lucenje krotizola i nabiju stra' u kosti? 

Подели на овим сајтовима

amin-nas

Био сам ироничан. ”Слава Богу” и сличне фразе су за многе православце (на оваквим темама) исто што и знак питања у наслову за новинаре - пре њих можеш слободно да налупаш шта год пожелиш.

Подели на овим сајтовима

Био сам ироничан. ”Слава Богу” и сличне фразе су за многе православце (на оваквим темама) исто што и знак питања у наслову за новинаре - пре њих можеш слободно да налупаш шта год пожелиш.

Да него нисам могао да издржим а да не аминујем :)

Подели на овим сајтовима

Ја не сумњам. Неки дан сам била код доктора, јер нисам могла да дишем, сваки удах ми парао тијело, нит' мртва, нит' жива. Доктор рекао, тромб у врату, пријети ми мождани, а срце оштећено. И заказао ми још х прегледа ем специјалистима, ем њему. Но, лијепо ја нађем Псалам 16, попијем Свете водице, намажем се Светим уљем, и молитвом се наоружам. Након 2 дана, код специјалисте- све ок, супер, код доктора све супер, нигдје тромба нигдје оштећења срца. Слава Господу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...