Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Kada kazes da je neko duzan znaci da ako te milicija uhvati da vozish 50 na sat moze da te kazni. Pricamo o udaranju pesaka na pesackom prelazu a ne o ogranicenju brzine i naplatama kazne za prekoracenje iste. Znak obavestenja za pesacki prelaz je ujedno i znak koji vozaca dodatno obavezuje na oprez, odnosno smanjenje brzine. Ako ne smanji brzinu odnosno ne prilagodi brzinu uslovima u saobracaju i udari pesaka kriv je. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Za mene prilagodjavanje brzine ne znaci usporavanje pred svaki pesacki. Ako za tebe znaci - nije moj problem sto si nesiguran i neiskusan vozac. Ako kojim slucajem, ne daj Boze, udaris peasaka na pesackom i ubijes ga, videces da da je prilagodjavanje brzine znacilo upravo to, tvoju obavezu da usporis ispred svakog pesackog prelaza. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Pricamo o udaranju pesaka na pesackom prelazu a ne o ogranicenju brzine i naplatama kazne za prekoracenje iste. Znak obavestenja za pesacki prelaz je ujedno i znak koji vozaca dodatno obavezuje na oprez, odnosno smanjenje brzine. Ako ne smanji brzinu odnosno ne prilagodi brzinu uslovima u saobracaju i udari pesaka kriv je. NE znam koliko puta da ti ponovim, ne obavezujete da smanjis jel kapiras ti to? Ako ne moras da smanjis ne smanjujes smanjujes samo ako moras. Ako udaris pesaka sa 20 - kriv si. Ako udaris pesaka sa 10 kriv si. To zavisi od situacija a ti konstatno lupetas kako je obavezno i uvek. Kada se u saobracaju kaze da je nesto obavezno i uvek ( za mene ) znaci da to ako te uhvati milicija da nisi uradio - kazna. Ako kojim slucajem, ne daj Boze, udaris peasaka na pesackom i ubijes ga, videces da da je prilagodjavanje brzine znacilo upravo to, tvoju obavezu da usporis ispred svakog pesackog prelaza. Rekao sam ti gore, jedini put kada sam mogao da udarim pesaka bilo je kada sam vozio 20 tad mi je izleteo 2 metra ispred mene. Vece su sanse da ce neko da ti skoci pod auto kada vozish 20 nego kada vozish 40 jer i pesak razmislja da li ti hoces da stanes ili ne. Niko nije lud da bude namerno povredjen. Jedino sto ja nikom ne bih preporucio jeste da ubrzava ispred pesackog makar sa 20 na 30. Zadrzi brzinu kojom ides tako i sam pesak moze najbolje da proceni da li da krene preko ulice ili ne. Gledas u pesaka i vidis mu namere. E sad jednu stvar si zaboravio ovaj sluchaj je imao semafor. Ne vaze ista pravila kao za pesacki na putu bez semafora. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 NE znam koliko puta da ti ponovim, ne obavezujete da smanjis jel kapiras ti to? Ako ne moras da smanjis ne smanjujes smanjujes samo ako moras. Naravno. A to moras uvek na svakom pesackom. Znas kako to izgleda u voznji .... Vozis 50 km/h po gradu i kada vidis znak za pesacki automatski podicnes nogu sa papucice za gas .... Eto to znaci taj znak ... i naravno da pocnes da gledas levo-desno i trazis pogledom neko trogodisnje dete koje bi moglo da istrci na pesacki ... Ali ovo je vec visa matematika za tebe ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Vozis 50 km/h po gradu i kada vidis znak za pesacki automatski podicnes nogu sa papucice za gas .... Eto to znaci taj znak ... i naravno da pocnes da gledas levo-desno i trazis pogledom neko trogodisnje dete koje bi moglo da istrci na pesacki ... Moj poznanik je udario malo dete koje je izletelo na pesacki, majci se otelo iz ruke. Majka je svedocila da se otelo, poznanik je oslobodjen krivicnog gonjenja. Brzina mu je bila 30-40 na sat. Ode ti teorija u vodu da moras uvek da budes kriv. Mogu da te upoznam sa likom, ako oces. Vozis 50 km/h po gradu i kada vidis znak za pesacki automatski podicnes nogu sa papucice za gas .... Eto to znaci taj znak ... Brale vozim vec pet god skoro svaki dan, kao sto rekoh, ne trebas mi ti da me ucis sta da radim dok vozim. To sto si ti nesiguran vozac je tvoj problem. Ja znam kada mogu da ukocim i da stanem a kad ne. Sposoban sam da procenim situaciju kada trebada spustim brzinu a kad ne. Zato znam da ne moras uvek da smanjis brzinu vec da je to apsolutno situaciono. Ako se ti tako osecas sigurno, ti sklanjaj nogu sa gasa do ujutru. Poprilichno sam oprezan vozac i hvala Bogu imao sam kritichnih situacija iz kojih sam se izvukao. naprimer da lik uleti u moju traku na tranzitu u krivini, da mu pobegne auto. Tako da mi ne treba Zeljko Bilbija da me uci kako cu da vozim pored pesackih prelaza. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Moj poznanik je udario malo dete koje je izletelo na pesacki, majci se otelo iz ruke. Majka je svedocila da se otelo, poznanik je oslobodjen krivicnog gonjenja. Brzina mu je bila 30-40 na sat. Ode ti teorija u vodu da moras uvek da budes kriv. Mogu da te upoznam sa likom. Super. Ti onda idi i udaraj decu po pesackom jer ne moras da usporis a neces ni odgovarati krivicno .... sve majke ce svedociti da im se dete otelo i istrcalo na pesacki ... tako da si miran ...Cepaj Misko ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Super. Ti onda idi i udaraj decu po pesackom jer ne moras da usporis a neces ni odgovarati krivicno .... sve majke ce svedociti da im se dete otelo i istrcalo na pesacki ... tako da si miran ...Cepaj Misko ... Ne, necu. Ali nesrece mogu uvek da se dese i svakog da zadese. On je vozio 30 drugim recima mileo je po putu. Nije ga spasilo to sto je "umanjio" brzinu i dan danas nosi dete na dusi. Ja kada vidim decu bezim dalje od trotoara. Malo dete nikako ne moze toliko brzo da ti izleti ako si dodatni metar udaljen od njega. Mnogo efektivnija stvar od smanjenja brzine, probaj. Ustvari ja kroz grad uvek vozim blize levoj strani. Upravo iz tog razloga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne, necu. Ali nesrece mogu uvek da se dese i svakog da zadese. Zbog ovoga MORA da se uspori ispred persackog prelaza. gago.m and Жика је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne, necu. Ali nesrece mogu uvek da se dese i svakog da zadese. On je vozio 30 drugim recima mileo je po putu. Nije ga spasilo to sto je "umanjio" brzinu i dan danas nosi dete na dusi. Sa 30 km/h ne mozes ubiti ni vrapca. gago.m је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Sa 30 km/h ne mozes ubiti ni vrapca. Masa x brzina = njutna sile dovoljno da povredi delikatnu glavu malog deteta. Zbog ovoga MORA da se uspori ispred persackog prelaza. To je tvoja filozofija. Nije saobracajno pravilo. Ako udarim nekog kaznice me, nemoj ti da brines za mene. Posto to i ne radis vec se cisto onaj bilbijski svadjas. zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žrtva svakako nije manje vredna ako je počinilac manje slavan ili poznat. I ovde nije to u prvom planu, već revolt što je dotični svojom nepažnjom i nesavesnošću direktno doprineo da se ugasi jedan mladi život, to video i mučki pobegao (o tome se radi), i što su deca moćnika često veoma osionog i bahatog ponašanja (što se i ovde pokazalo tačnim), i "OK" to je njihov izbor, ali za takav izbor se mora snositi i posledica. Glas Naroda je SAVEST društva, zajednice, države... Svedoci smo da nam je sudska i izvršna vlast posebno korumpirana... Kakva poruka je trebala da se pošalje ovom mladom čoveku, i hiljadama drugih, ako imas para i veze mozes da radis šta hoćeš? gago.m and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Реално, ретко видимо наслов типа — "РАДНИК ИМР-а УСЛЕД ВЕЛИКЕ БРЗИНЕ ПРЕГАЗИО ЈУГОМ СИНА МИНИСТРА". Crveni Baron, keka, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Masa x brzina = njutna sile dovoljno da povredi delikatnu glavu malog deteta. To je tvoja filozofija. Nije saobracajno pravilo. Ako udarim nekog kaznice me, nemoj ti da brines za mene. Posto to i ne radis vec se cisto onaj bilbijski svadjas. Ne. Bices ubica zbog bahatosti i saobracajne nekulture. Kao i ovaj sto je ubio ovu devojku. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ne. Bices ubica zbog bahatosti i saobracajne nekulture. Rekoh ti gore, decko je vozio 30 i ubio dete. Ja ne vozim bahato niti imam saobracajnu nekulturu ja vozim u skladu sa saobracajnim propisima i pravilima u 95 % mog vozackog vremena. Brzinu prilagodjavam kada uslovi tako diktiraju. To sto si ti istirpovao da je "uslov" za prilagodjavanje brzine prilaz pesackom to je tvoja stvar. Kada je pesacki prazan, nema potrebe da smanjujem brzinu, naprimer. Stvarno je idiotski da me poredis sa momkom koji je leteo 80 kroz grad sto ja u zivotu nisam uradio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 dupli post. izbrisati. hvala . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука