Макрина Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Da ja ne palamudim mnogo nego de te pitam direktno - je l brate moj, je l ti svarno verujes da mozes da postanes homosexualac tek tako jer ti je neko rekao da je to ok? I da si mogao u bilo kom periodu svog zivota dok si bio mladji? Jer ako ti stvarno verujes to, ja ne znam sta da mislim nego da si iskusio - opasnost od te bolesti. Ja nisam, ali ko zna mozda sam ja imun a ti nisi. Isto bih pitao sve ove sto lajkuju i sto se slazu sa tobom. Je l ima jedan od vas koji imate to misljenje da je ikad reko "U JBT MOZDA POSTANEM GEJ, DAJ DA SE PRIPAZIM DA NE POSTANEM! " Kako si ti sprecio da se ne razbolis od homosexualizma? Лично сам у својој младости,чула,из уста младог човека од неких 18,19 година како каже мом пријатељу који је био хомосексуалац:" То је тако модерно и кул.Хоћеш да се видимо?" У то време,међу младима,тих касних деведесетих,то је било модерно и било примамљиво. Срећа по ово дете,те овај мој пријатељ је био другачији тип човека и није искористио ту дечју наиву и знатижељу као што су њега својевремено искористили болесни маторци и заувек упропастили. Знате,једно је све то гледати и слушати са неке дистанце а друго је сасвим,када имаш некога блиског који има тај проблем. Иначе,да Александре,малтене је и нажалост,неизлечиво....мада,што је човеку немогуће,Богу је могуће али далек,далек је то пут. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Знате,једно је све то гледати и слушати са неке дистанце а друго је сасвим,када имаш некога блиског који има тај проблем. Иначе,да Александре,малтене је и нажалост,неизлечиво.... Meni niko nikad nije dosao i rekao "zena je kul" vec sam vido na televiziji primamljivu zenu i osetio sam uzbudjenje (negde oko 12 godine), i sramotu sto to uzbudjenje osecam, jer nisam bio siguran o cemu se radi. Tako to ide kod "otkrivanja sexualnosti" Homosexualci to verovatno isto osete samo kada vide svarcenegera. Mada ja nisam bas najbolje razumeo tvoju pricu, tvoj priajtelj dakle, do tog trenutka voleo zene, i onda u 19 godina dodje neko i kaze mu "gej je ok aj da probas" i on postane homosexualac? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Meni niko nikad nije dosao i rekao "zena je kul" vec sam vido na televiziji primamljivu zenu i osetio sam uzbudjenje (negde oko 12 godine), i sramotu sto to uzbudjenje osecam, jer nisam bio siguran o cemu se radi. Tako to ide kod "otkrivanja sexualnosti" Homosexualci to verovatno isto osete samo kada vide svarcenegera. Mada ja nisam bas najbolje razumeo tvoju pricu, tvoj priajtelj dakle, do tog trenutka voleo zene, i onda u 19 godina dodje neko i kaze mu "gej je ok aj da probas" i on postane homosexualac? Прочитај поново.Клинац од 18.19 година је пришао мом пријатељу/који је тада имао 26 и био хомо/ и рекао му то што је рекао....Много,много деце застрани у тим неким годинама и женске и мушке деце.Могла бих књигу да напишем о овоме свему,но не бавим се већ дуго времена овом проблематиком. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Homoseksualnost je izleciva kategorija ali samo u smislu molitvi i posta tj. uzdrzanja. Homoseksualizam je neizleciva opasnost na bilo kakav smisao zivota. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Прочитај поново.Клинац од 18.19 година је пришао мом пријатељу/који је тада имао 26 и био хомо/ и рекао му то што је рекао....Много,много деце застрани у тим неким годинама и женске и мушке деце.Могла бих књигу да напишем о овоме свему,но не бавим се већ дуго времена овом проблематиком. Aha, dakle dva homica taj klianc i tvoj ortak i klincu je kul to sto je homic. I sta je tu problem? I meni je kul to sto sam hetero, pa ne znaci da sam hetero jer je kul, nego mi je udobno u mojoj kozi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Aha, dakle dva homica taj klianc i tvoj ortak i klincu je kul to sto je homic. I sta je tu problem? I meni je kul to sto sam hetero, pa ne znaci da sam hetero jer je kul, nego mi je udobno u mojoj kozi. Не разумеш...надам се да ће неко разумети ко чита ово.Веома сложена тема. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Не разумеш...надам се да ће неко разумети ко чита ово.Веома сложена тема. Ti mislis da je neko gej zato sto mu neko drugi kaze da je to KUL i moderno, je l tako? I onda on kaze, e sad kada su mi rekli da je kul sada cu malo da se uzbudjujem na muskarce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Ti mislis da je neko gej zato sto mu neko drugi kaze da je to KUL i moderno, je l tako? I onda on kaze, e sad kada su mi rekli da je kul sada cu malo da se uzbudjujem na muskarce. Не генерализујем.Дала сам пример коме сам лично била сведок.Различити су то животи.Неко је такав,како каже,од када зна за себе.Неко је застранио од превише раскалашног живота и блуда,као што каже у Старом Завету,када им не беше доста жена,окренуше се мушкарцма.Алкохол,дрога и узаврели хормони,од младог човека могу свашта да направе а да не говорим даље и улазим даље у причу једну,коју сигурно сада нећеш разумети,не зато што мислим да ниси паметан,далеко од тога,већ што је ово,заиста сложена тема. Драшко, -Владимир- and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Не генерализујем.Дала сам пример коме сам лично била сведок. Ja imam plave oci i to je kul. Je l ja imam plave oci zato sto je kul ili jednostavno neku moju urodjenu osobinu smatram za kul? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Prilepio mi se pa kasnije i zapalio blud u srcu mom prema ma kakvom polu. Zapalilo se telo sa zeljama koje ne znam od kad su niti ko mi ih dade. Gorim u besmislu i popustam telu da se nasiti svakim besmislom koje telo moze poneti radi telesnog zadovoljstva. Sta da radim da li da organizujem jednu shetnju sa glavom prema gore ili da sagnem glavu posle pogleda u nebo i zapitam se ko smo mi ustvari? Ja , ja cu spustiti glavu kao sto puno klasje zita spusta svoju jer je otezala plemenitim rodom svojim. Ne bi imao hrabrosti da pogledam u nebo ako pre toga ne bi osluhnuo Hristov poziv. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Не разумеш...надам се да ће неко разумети ко чита ово.Веома сложена тема. Složena a posebno za pravoslavni forum... Homoseksualizam više nije bolest to je sada samo seksualna orjentacija.... Transeksualizam,operacije promene pola...zvezde koje podržavaju homiće... Gejevi nisu od juče,istopolnost je postojala i kroz istoriju...samo što se odnos prema tome menjao sa vremenom....Seksualna revolucija,gej parade...sve je to aktuelno i u trendu....ukratko cool. Jedan od glupih razloga zbog koga se proba alkohol u većoj količini,cigarete,narkotici....odnosi sa osobom istog ili suprotnog pola je da se bude poseban i drugačiji,postoji kao neki zakon što si otkačeniji to si veći lik. A ako ideš u gej bar ti si maltene "car"..... čak i kažu "koji car".... Ako mene pitate da kažem šta mislim,a ne ono što su mi drugi rekli da treba da mislim.....je to da je čovek napravljen da voli ženu i da kao plod svoje ljubavi imaju decu.... A homoseksualci se možda i vole....ali je ta ljubav jalova.... Volim_Sina_Bozjeg and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 A ako ideš u gej bar ti si maltene "car"..... čak i kažu "koji car".... Mislim da bi se lošije provela kada bi nekom rekla da ideš redovno u te barove nego da mu kažeš da si pocepao njegov dobitan listić na lotou ... Margareta је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Али узимати болест за нешто нормално, јавно је промовисати и упражњавати по улицама, школама, телевизији, не подржавам. Misliš li isto i za Farmu, filmove posle ponoći, razne emisije na Pinku ... i ja sam se years, years, years ago užasavao homoseksualaca, a i sada imam tik kada se neko takav pomene ... a onda razmislim, šta je neko ko voli da se oblači kao suprotan pol ili voli osobe istog toliko gori od mene? Šta su oni gori u odnosu na političare koji lažu, mažu i kradu ... u odnosu na svakog od nas koji udovoljavamo svojim najnižim porivima ... Šta su oni gori odnosu na srednjoškolce koji se hvale sa koliko su njih "spavali" i obrnuto? U vezi sa tim ... meni su se u osnovnoj školi (sic!) na glavu popeli razni kreteni koji su mislili da su pametni samo ako pokazuju agresivnost, raspuštenost i lascivnost ... šta ćemo sa tim? Margareta је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Mislim da bi se lošije provela kada bi nekom rekla da ideš redovno u te barove nego da mu kažeš da si pocepao njegov dobitan listić na lotou ... Ne idem ja nigde....i to se jasno vidi pošto sam iz dana u dan u top 20 forumaša po broju postova..... ... Ali kad se vratim kući,pravo ću u gej bar da vidim kako si i šta radiš.... :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Ne idem ja nigde....i to se jasno vidi pošto sam iz dana u dan u top 20 forumaša po broju postova..... ... Ali kad se vratim kući,pravo ću u gej bar da vidim kako si i šta radiš.... :1503348ufz3z4yl5d: Jasno je da se primer odnosio na hipotetičku situaciju ... a možda i nije The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука