Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
link=topic=3337.msg475811#msg475811 date=1309636688]

ako se razboravim... možda i odem...  facenew22222222

Што би рекли наши стари: Ко рано леже и не зева по форумима, он ујутру порани на Евахаристију.

Подели на овим сајтовима

Ајде сви да се пробудимо, одемо на Литургију и да се причестимо dada

11s2dg7.jpg

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

link=topic=3337.msg475811#msg475811 date=1309636688]

ako se razboravim... možda i odem...  .please.

Што би рекли наши стари: Ко рано леже и не зева по форумима, он ујутру порани на Евахаристију.

Krevet... objekat izmedju vas i liturgije. Onaj što vas stegne i rukama i nogama i ne pusta ni za živu glavu a kvalitet dušeka direktno je proporcionalan jačini stiskanja. Nedeljom i praznikom radi honorarno kao sluga nečastivog dok je ostalih dana multifunkcionalan u pravom smislu te reči...  dada

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

Ја једва чекам сутрашњу Литургију.

Последње време не идемо на целу, мали се унервози после пола сата и онда немамо куд, долазимо пред причешће. Е сад је мало порастао, проходао, па је лакше.

Ево већ две-три Литургије идемо на целу. Једва дочеках!

Подели на овим сајтовима

Dotukoše i mene skroz naskroz bleh ja navijem sat i sve, ali kad zazvoni, nema šanse da ustanem- i tako sve u krug prstgore

A što da i idem kad se neću pričestiti?

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3804.0.html

Подели на овим сајтовима

dada Даће Бог да ми не западне да читам апостол. .please.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

facenew22222222 Даће Бог да ми не западне да читам апостол. dada

шо?

Не знам нешто не волим да га читам. .please.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...