w.a.mozart Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 ako se razboravim... možda i odem... facenew22222222 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 link=topic=3337.msg475811#msg475811 date=1309636688]ako se razboravim... možda i odem... facenew22222222 Што би рекли наши стари: Ко рано леже и не зева по форумима, он ујутру порани на Евахаристију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Ајде сви да се пробудимо, одемо на Литургију и да се причестимо dada СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 link=topic=3337.msg475811#msg475811 date=1309636688]ako se razboravim... možda i odem... .please. Што би рекли наши стари: Ко рано леже и не зева по форумима, он ујутру порани на Евахаристију. Krevet... objekat izmedju vas i liturgije. Onaj što vas stegne i rukama i nogama i ne pusta ni za živu glavu a kvalitet dušeka direktno je proporcionalan jačini stiskanja. Nedeljom i praznikom radi honorarno kao sluga nečastivog dok je ostalih dana multifunkcionalan u pravom smislu te reči... dada СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha sad ste me dotukli... sve troje prstgore :cheesy2: prstgore bleh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Dotukoše i mene skroz naskroz bleh ja navijem sat i sve, ali kad zazvoni, nema šanse da ustanem- i tako sve u krug prstgore A što da i idem kad se neću pričestiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 bleh prstgore :cheesy2: е добар је Натса prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Ја једва чекам сутрашњу Литургију. Последње време не идемо на целу, мали се унервози после пола сата и онда немамо куд, долазимо пред причешће. Е сад је мало порастао, проходао, па је лакше. Ево већ две-три Литургије идемо на целу. Једва дочеках! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 bleh :cheesy2: prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Dotukoše i mene skroz naskroz bleh ja navijem sat i sve, ali kad zazvoni, nema šanse da ustanem- i tako sve u krug prstgore A što da i idem kad se neću pričestiti? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3804.0.html СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 prstgore :cheesy2: prstgore е добар је Натса 0110_hahaha bleh СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 dada Даће Бог да ми не западне да читам апостол. .please. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 dada Даће Бог да ми не западне да читам апостол. .please. шо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 facenew22222222 Даће Бог да ми не западне да читам апостол. dada шо? Не знам нешто не волим да га читам. .please. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 видим и моји у певници се све гуркају пред апостоле, као оно "ајде ти, ајд ти" ипак је то јавни наступ... трема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука