Наца Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Да, сутра идем на Литургију у манастиру Месић. prst ka dole И водим моју стару баку. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 радим, опрости Боже Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 :) prstgore greengrin bolesna ali bendoff dada dada prst ka dole Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Даће мили Бог и идем са својом породицом!! Причестићу се са њима и својим пријатељима и биће то још једна дивна недеља! greengrin Када би свуда било овако и када би овај форум користио за овако лепе вести,где би нам био крај... Заправо, нема онда краја. Сада жањемо оно што су посејале генерације пре нас..... Надам се да ће кроз наредне године цркве постајати све пуније, сваке недеље да ће нас бити све више и више.... Велики је посао на свима нама , а највећи на вама prst ka dole Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Да, сутра идем на Литургију у манастиру Месић. prst ka dole И водим моју стару баку. Од једног нашег брата свештеника добио сам на поклон прслук који су шиле сестре из манастира Месић и веома га радо носим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Обавезно. greengrin prst ka dole Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Slava Gospodu! I svi zajedno na Liturgiji greengrin Ugodnu i Blagoslovenu noc svima zelim! prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Nista na svijetu nema ljepse od biti hriscanin.Bas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Онда, видимо се сутра у Литургији ви који желите. Остали нека размисле да ли пропуштају још једну недељу, а да ли ће можда бити следеће прилике или ће нешто опет искрснути. Лаку ноћ algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 ту-ту-ру-ту-тууууууу, да о дааааааа!!! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 ako Bog da 0442_feel dođe nedelja na radost svih nas... Следећа недеља биће ми посебна! Свештеник и ја смо организовали у два села бесплатно групно крштење ученика са веронауке , биће око 20 новокршених као и неколико прешколаца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 ako Bog da 0442_feel dođe nedelja na radost svih nas... Следећа недеља биће ми посебна! Свештеник и ја смо организовали у два села бесплатно групно крштење ученика са веронауке , биће око 20 новокршених као и неколико прешколаца. 0442_feel браво, свака вам част Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 надам се да нисте заборавили шта је данас Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Nisam Marti iiii 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dolazim 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 мајкл био, сад се вратио и донио вјенчић кући.... мајкл знате онај виц пришао човјек свештенику послије Литургије па каже: "фино ти то попе све радиш и лијепо пјеваш и шарено си обучен ал брате драги много ти је ова црква прљава ја кад год дођем ил је сјено ил травуљина".... мајкл мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука