Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Некако је форум био пуст претходних дана без оваквих бисера. Вратио си се у пуној снази. За неколико сати си надокнадио пропуштено и још додао. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Pa gde si ti lepi .... Ima li vrucine u BGD? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 A ako neko vredja prljave homofobe? Valjda bi i takve poterao napolje? Ja ne bih zaposlio homofobe [ukazuje na neprosvetljenost] i one koji se zalazu za zabranu parade [pokazuje da ne razumeju princip neotudjivih i urodjenih licnih prava, sto je na nivou treceg gimnazije, pa misle da je bitno "koliko nas je protiv"] iz veoma konkretnih razloga. Glupacima je mesto na navijackoj tribini i na tribini Dveri srbskih, ne na fakultetima, zao mi je ako zvucim kao hejter ili ako je neko odlucio da bude uvredjen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Glupacima je mesto na navijackoj tribini i na tribini Dveri srbskih, ne na fakultetima, zao mi je ako zvucim kao hejter ili ako je neko odlucio da bude uvredjen. Mala sala, ali ne znam ni da li iko pita na intervjuu "a sta mislite o gej paradi?". A vredjanje je na forumu, nemojte to na fakultetima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Zato sto univerziteti nisu klasicne firme, a postoji i nesto sto se zove "ugled ustanove". Da sam ja glavni u nekom univerzitetu, ko vredja "prljave pedercine", "camuge", "smrdljive ______ (dodati naciju)" bi leteo odmah. Волео бих те видим у тој улози и баш да видим да ли би се усудио да избациш некога ко би увредио некога Србина на националној основи...јој, ћути, молим те! Не био ни два минута на том положају. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Волео бих те видим у тој улози и баш да видим да ли би се усудио да избациш некога ко би увредио некога Србина на националној основи...јој, ћути, молим те! Da je u pitanju fakultet i da imam tu moc, naravno da bih izbacio nekoga ko vredja na osnovu neceg takog. Ne bi se na faksu ni vredjali uopste ja mislim. Tu je najzesca psovka "dodjavola!", a najteza uvreda "moglo je to i bolje, kolega" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Волео бих те видим у тој улози и баш да видим да ли би се усудио да избациш некога ко би увредио некога Србина на националној основи...јој, ћути, молим те! Не био ни два минута на том положају. Понекад се питам шта је вама људима у глави... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ма којих "природних богатстава" људи моји... Нисмо више у средњем веку. Данас једна машина вреди више него десет тона руде или шта знам чега. Њима то не треба уопште. То су све само бајке које се препричавају, треба погледати конкретне бројке и чињенице. Evo konkretne cinjenice na primjeru Iraka: kako je u Iraku 2003. glasila ekonomska politika privremene vlade koju su postavile SAD: „potpuna privatizacija državnih preduzeća, puno pravo vlasništva nad iračkim preduzećima od strane stranih kompanija, slobodna repatrijacija profita, otvaranje iračkih banaka za stranu kontrolu, nacionalni tretman za strane firme i eliminacija gotovo svih prepreka za trgovinu“. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Понекад се питам шта је вама људима у глави... Нешто што немају они који се питају шта је другима у глави а зове се мозак? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Da je u pitanju fakultet i da imam tu moc, naravno da bih izbacio nekoga ko vredja na osnovu neceg takog. Ne bi se na faksu ni vredjali uopste ja mislim. Tu je najzesca psovka "dodjavola!", a najteza uvreda "moglo je to i bolje, kolega" Како рекох...та твоја "моћ" би трајала до оног тренутка док не би покушао да реализујеш оно из горњег примера. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Нешто што немају они који се питају шта је другима у глави а зове се мозак? Озбиљно бре, човече. Не могу да верујем да ти стварно верујеш да неко овде мрзи Србе и да не разумеш за шта се неко заиста залаже, слагао се или не. Тешка заслепљеност, тешка ко црна земља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Озбиљно бре, човече. Не могу да верујем да ти стварно верујеш да неко овде мрзи Србе и да не разумеш за шта се неко заиста залаже, слагао се или не. Тешка заслепљеност, тешка ко црна земља. Мислим да си све погрешно схватио. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Evo konkretne cinjenice na primjeru Iraka: kako je u Iraku 2003. glasila ekonomska politika privremene vlade koju su postavile SAD: „potpuna privatizacija državnih preduzeća, puno pravo vlasništva nad iračkim preduzećima od strane stranih kompanija, slobodna repatrijacija profita, otvaranje iračkih banaka za stranu kontrolu, nacionalni tretman za strane firme i eliminacija gotovo svih prepreka za trgovinu“. То су већином добре ствари за Ирак. А читава ирачка привреда вероватно не вреди више од једне веће америчке компаније... Iraq GDP: 115.4 billion USD Apple Inc: 660.0 billion USD ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Како рекох...та твоја "моћ" би трајала до оног тренутка док не би покушао да реализујеш оно из горњег примера. хахахахахах Ово је већ забрињавајуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Мислим да си све погрешно схватио. С почетка јесам, али сам након твог одговора Аурору видео на шта циљаш. Искрено, драже би ми било (због тебе) да си у ствари мислио оно прво... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 хахахахахах Ово је већ забрињавајуће. Много мање забрињавајуће неко степен твоје интелегенције...ајд, скини ми се са кичме, важи? Не разговарам са тобом и нема потребе да ми досађујеш,ле можеш то да схавтиш или да ти нацртам? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука