Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ово не да није тачно,него баш на примеру САД-а, где год су дошли са ратном машинеријом,а готово да нема кутка на свету,где нису били, масовно користе природне ресурсе поробљених земаља,и одвалаче их у своју земљу. Могло би се рећи једна нова фашистичко-колонијална сила,која своју економију базира на управо на војној сили,а све под плаштом лицемерне и покварене улоге у виду чувања мира у свету... Каква бре либерална економија ,слобода тржишта и остале глупости, када држе пола света под своје... Od ratova samo minus ko kuca, oni su im i uzrok problema. Ta nafta sa Bliskog istoka moze samo jako mali procenat da otplati. Ratovi kostaju veoma mnogo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Izvoli potrazi. Ali i ti bi otpustio svakog ko ti skodi poslu. A odakle tebi ideja da je on skodio poslu? ti se uhvatio posla i profita a covek je dobio otkaz zbog anti gay ubedjenja i govora . Zasto neko ko se zalaze sa prava pedera ne dobije otkaz? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Od ratova samo minus ko kuca, oni su im i uzrok problema. Ta nafta sa Bliskog istoka moze samo jako mali procenat da otplati. Ratovi kostaju veoma mnogo. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ti si veoma veliki genije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ti si veoma veliki genije. Barone, Barone... Daleko si od istine. P.S. Samo odrzavanje "no fly zone" nad teritorijom kosta oko 200 miliona USD dnevno, tako sam ja mislim video. Sad sta ti mislis o "svetskim stvarima" je druga stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ма они имају нафте колико хоћеш. Бензин је њима сад "поскупео", а и даље је дупло јефтинији него у Европи. Нема то никакве везе. Ради се о банди крволочних манијака који су искористили неке ситуације и потплатили политичаре да би се богатили на рачун свог народа. Све те ратове плаћају њихови грађани из свог џепа, а новац одлази у џепове прецедникових другара... Ја сам први који критикује ту банду, али критика треба да буде аргументована а не нешто безвезе што уопште није тачно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 A odakle tebi ideja da je on skodio poslu? ti se uhvatio posla i profita a covek je dobio otkaz zbog anti gay ubedjenja i govora . Zasto neko ko se zalaze sa prava pedera ne dobije otkaz? Rekao si da je vredjao coveka, wtf sad pricas? критика треба да буде аргументована а не нешто безвезе што уопште није тачно. Reci im. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 E Barone, Barone... Daleko si ti od istine. P.S. Samo odrzavanje "no fly zone" nad teritorijom kosta oko 200 miliona USD dnevno, tako sam ja mislim video. Sad sta ti mislis o "svetskim stvarima" je druga stvar. Pa zar vi liberali, ljubitelji zlatnog standarda, niste dosli odavno do zakljucka da taj novac ne vredi nista i da mogu da ga stampaju do mile volje, sto znaci da ih odrzavanje "no fly zone" ne kosta nista .... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Znaci imaju cistu zaradu u vidu nafte i ruda ... i zlata naravno ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ма они имају нафте колико хоћеш. Бензин је њима сад "поскупео", а и даље је дупло јефтинији него у Европи. Нема то никакве везе. Ради се о банди крволочних манијака који су искористили неке ситуације и потплатили политичаре да би се богатили на рачун свог народа. Све те ратове плаћају њихови грађани из свог џепа, а новац одлази у џепове прецедникових другара... Ја сам први који критикује ту банду, али критика треба да буде аргументована а не нешто безвезе што уопште није тачно. Zar je kritika bitna? Amerika i sve vezano za ameriku mora da bude lose, rusija i sve vezano za rusiju mora da bude dobro. To ti je mentalitet u Srbiji.. A odakle tebi ideja da je on skodio poslu? ti se uhvatio posla i profita a covek je dobio otkaz zbog anti gay ubedjenja i govora . Zasto neko ko se zalaze sa prava pedera ne dobije otkaz? Smaras sa spinovanjem, daj da procitamo nesto o sluchaju pa onda da pricamo da li je bilo ili nije bilo diskriminacije. Ukoliko moj zaposleni u prodavnici odbije da usluzi pedera zato sto moj zaposleni ne voli pedere ja imam pravo da ga otpustim i tu ne vidim trunku diskriminacije. ukoliko moj zaposleni i pored toga sto ne voli pedere kada mu dodje homosexualac on ga pristojno i fino usluzi ko i svakog drugog, naravno da nemam pravo da ga sutnem. To je vec diskriminacija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Па њихови универзитети су ти већином легло левичара, тј. комуњара. Зато се и тако глупаво понашају. Њихови универзитети су легла најбоље науке на свету по свим објективним мерилима. Не контам то либертаријанско пљување по академији. Ако хоће да кажу да су у друштвеним наукама тренутно мејнстрим левичари (а кад нису били?), то је једна ствар, али какве везе с тим имају физика или биологија? А рећи ћу ти и ово - многи људи у академијама подржавају демократе само зато што су републиканци тешки ретарди, не због неке дубоке левичарске идеје. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Rekao si da je vredjao coveka, wtf sad pricas? ne secam se tacno sta je bilo i kako se desilo sve, znam samo da je bio protiv pedera, da li je nekoga uvredio ili ne ne znam, uostalom kakve veze ima sa profitom firme ako neko nekoga otera u PM? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 @@Juan Valdez, Слажем се сењор, мало сам претерао у жару дискусије... Све у свему, своди се на то да човек треба да буде паметан и узме од свакога оно најбоље. Из историје САД и других држава може пуно тога лепог и корисног да се научи, а будала и њиховог безумља је увек било и вероватно ће увек бити. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 @@Juan Valdez, Слажем се сењор, мало сам претерао у жару дискусије... Опуштено, амиго, изгладићемо ствар уз текилу и корону ускоро... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 ne secam se tacno sta je bilo i kako se desilo sve, znam samo da je bio protiv pedera, da li je nekoga uvredio ili ne ne znam, uostalom kakve veze ima sa profitom firme ako neko nekoga otera u PM? Zato sto univerziteti nisu klasicne firme, a postoji i nesto sto se zove "ugled ustanove". Da sam ja glavni u nekom univerzitetu, ko vredja "prljave pedercine", "camuge", "smrdljive ______ (dodati naciju)" bi leteo odmah. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 uostalom kakve veze ima sa profitom firme ako neko nekoga otera u PM? Некако је форум био пуст претходних дана без оваквих бисера. Вратио си се у пуној снази. За неколико сати си надокнадио пропуштено и још додао. DYNABLASTER, Аурор and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Zato sto univerziteti nisu klasicne firme, a postoji i nesto sto se zove "ugled ustanove". Da sam ja glavni u nekom univerzitetu, ko vredja "prljave pedercine", "camuge", "smrdljive ______ (dodati naciju)" bi leteo odmah. A ako neko vredja prljave homofobe? Valjda bi i takve poterao napolje? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука