Origen Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Некако ми је ово комично а вама ? And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Sta je ovo subotarsko baljezganje? sHa_sarcasticlol Origen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јул 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Sta je ovo subotarsko baljezganje? sHa_sarcasticlol Изгледа брате , само бих волео да изведемо једну конструктивнију анализу :icon_pop: And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Типично адвентистичко смарање. Не знам шта би могли да "конструктивно анализирамо"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Типично адвентистичко смарање. Не знам шта би могли да "конструктивно анализирамо"... Нпр. да ли је тачно ово што каже за Папиног брате ? And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Ovaj matori je ludak treba da ide na par dana u Lazu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Postoji vec slicna tema https://www.pouke.org/forum/topic/27671-papa-objavio-nedelju-kao-sveti-dan/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Некако ми је ово комично а вама ? Чиста манипулација ! Колико ја знам ( нека ме неко исправи ако грешим ) Папа Францис има само сестру Mariu Elenu Bergoglio http://www.vecernji.hr/vijesti/maria-elena-prvi-put-papa-je-latinske-amerike-to-bas-moj-brat-clanak-524662 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Ovaj matori je ludak treba da ide na par dana u Lazu.Zatvoreni smo prebukirani smo finim ljudima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Нпр. да ли је тачно ово што каже за Папиног брате ? Знајући адвентисте, вероватно је тачно неких 50%. Могуће да има неког рођака који је адвентиста. Догађаји и дијалози су вероватно измишљени или преувеличани. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Oni su o papi Francisu već nešto piskarali na svom serveru neposredno po njegovom izboru u ovogodišnjim konklavama i nijedan komentator ne spominje nikakvog papinog ni rođaka a kamo li nekakvog brata adventistu, pogledajte to sami. Da je to tako i da su to znali rastrubili to sigurno već onda ko vatrogasni alarm ili Truba Jerihonska na sve strane svijeta. http://www.atoday.org/article/1738/news/march/surprises-and-questions-what-will-the-new-pope-mean-for-adventists Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 el papa ima uopste brata? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 el papa ima uopste brata? Evo odgovora http://www.youtube.com/watch?v=SjRxPvttzrs&feature=share izvinjenje doticnog zbog pogresne izjave 0110_hahaha sHa_sarcasticlol SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука