Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Svi imamo mnogo želja. Koja je jedna od vaših neostvarenih želja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Volela bih da imam akvarijum ili papagaja . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Volela bih da imam akvarijum ili papagaja . imam papagaja i to komada dva,elem pazi sta zelis,moze i da se ostvari :smile: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Voleo bih da živim onako kako ja to hoću. Samo ne znam šta je to što hoću. Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 imam papagaja i to komada dva,elem pazi sta zelis,moze i da se ostvari :bh8xal9bamozdainebi: МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Racunaju li se ovde samo one zelje koje je nemoguce ubuduce ostvariti? Mislim, kad vec stoji "neostvarene" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Racunaju li se ovde samo one zelje koje je nemoguce ubuduce ostvariti? Mislim, kad vec stoji "neostvarene" Sve se računa... :oleeeee: Ali, napomeni ako je teško ostvarljivo i zašto tako misliš... Naravno, nemoj da fantaziraš o nekim nadprirodnim stvarima... koje su realno nemoguće. :smile: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Sve se računa... :oleeeee: Ok, onda smem da pustim masti na volju 1. Da zivim u nekom lepom, licnom `komadu` prirode, pored nekog jezera ili reke. 2. Da gajim i jasem konje. 3. Da putujem po svetu kad i koliko hocu Eto, ja to skromno.. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Да Звезда опет буде јака и Аљонкина жеља бр. 3, с тим што уз "кад" и "колико" бих додао и "како", па бих волео да путујем мало алтернативније, типа колима или мотором преко Европе до Шкотске рецимо, или кроз САД coast to coast неком корветом нпр... Е и да, трансибирском железницом, од прве до последње станице. Верујем да су све тешко оствариве Аљонка and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Да Звезда опет буде јака И ја исто, да се понови макар још једном: Срђан Шијакињић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Da proputujem ceo svet u cugu- ta je nemoguća i mogu samo da sanjam. Da živim na nekoj farmi sa 3457343568 životinja Da upoznam člana porodice kog nisam nikad videla,čula samo jednom, a jako mi fali i silno želim to. To je takođe neizvodljivo. I takođe, moja najveća želja. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Волео бих да сам рок певач да изађем на бину и испразним све лоше у себи кроз песму . И да нађем мир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Желео бих да никада не дођем у ситуацију да ништа не желим. Аљонка and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Zero је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука