Arsenija Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Da, hrabrost boli. Hvala na komentaru, i nadam se da će neki "kamen" da se skotrlja i izbaci nas iz tog kruga u kojem je već mučno postalo kružiti. Najbolje bi bilo da taj kamen padne sa neba. Iskreno,mala je verovatnoća da će to da se desi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Najbolje bi bilo da taj kamen padne sa neba. Iskreno,mala je verovatnoća da će to da se desi. Desiće se! Malo je vere u meni, ali strpljenja makar imam. Naravno, trudim se i da ne budem nemi posmatrač (koliko-toliko). Znam, mi ljudi smo slabi, ali ako se borimo za ono što vredi, za nepropadljivi cilj, onda je za dolazak pobede pitanje "kada", a ne "da li". A Bog gleda na sve ljude, i sudiće nam po svojim kriterijumima, a ne po našim, i tome se radujem (ili se makar trudim da se radujem). „A Isus odmah čuvši reč što rekoše, reče starešini: ne boj se, samo veruj“ (Marko 5:36) Izvinjavam se ako sam malo skrenuo s' teme... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Čojstvo i junaštvo - znamo šta je jedno i šta je drugo. Kukavičluk - to je već doooooosta širooooooooko . . . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ja mogu za džukca,ali ne mogu za majku koja je bacila bebu.... :smiley-shot: Nemam ni malo razumevanja, to je već bolest, nema šta da se razume , ali životinja je nadprirodno postupila :1479603ou32ggymb3: I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Tuga jedna pregolema! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука