kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Uz veoma karakteristicne zvucne efekte mada je to vec onomatopeja u njihovom slucaju. kad su se po TE pojavili prvi polovi,kakva je to prednost bila u pitanju,zar to nije najnazadnija moguća stvar u živom svijetu što se opstanka tiče,kako se to objašnjava onim selekcionim pritiskom i zasto je ta mutacija postala toliko ucestala,na koju foru da se prosilirala na 99 % živog svijeta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ja sam studirao na veterini, ta recimo histološka i imunogenetska sličnost tkiva većine unutrašnjih organa i kože svinja i čovjeka je istovremeno bizarna i realna a do sada nije na sasvim zadovoljavajući način objašnjena. Uopšte nije tako veliko čudo što se neko pojavio s ovakvom hipotezom. Jednostavno je previše povoda za to, samo se čekalo na toga ko će imati dovoljno i naučničke ali i lične hrabrosti a istovremo i odgovarajući renome u nauci. Na kraju krajeva, nije to morala ni biti spontana već vještačka dirigovana, eksperimentalna i planska hibridizacija koja se izvrsno uklapa u sve one hipoteze o vanzemaljskom porijeklu ljudske rase koja je na Zemlju kao laboratorijski genetskoevolucioni poligon dopremljena intervencijom neke druge evoluciono daleko razvijenije i intelektualno superiornije rase koja je imala međugalaktičke letjelice na fotonski pogon, koristila se normalno časoprostorovim anomalijama pri transportu, komunicirala telepatski itd. itd. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ja sam studirao na veterini, ta recimo histološka i imunogenetska sličnost tkiva većine unutrašnjih organa i kože svinja i čovjeka je istovremeno bizarna i realna a do sada nije sasvim objašnjena. Uopšte nije tako veliko čudo što se neko pojavio s ovakvom hipotezom, prosto, previše je povoda za to, samo se čekalo na toga ko će imati dovoljno i naučniičke ali i lične hrabrosti a istovremo i ofgovarajući renome u nauci. na kraju krajeva, nije to morala ni biti spontana već vještačka dirigovana hibridizacija koja se izvrsno uklapa u one hipoteze o vanzemaljskom porijeklu ljudske rase koja je na Zemlju kao laboratorijski poligon dopremljena intervencijom neke druge evoluciono daleko razvijenije i intelektualno superoprnije rase koja je imala međugalaktičke letjelice na fotonski pogon, koristila se normalno časoprostorovim anomalijama pri transportu itd. itd. idi muslimanima kaži da su svinjećeg porijekla Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ja sam studirao na veterini, ta recimo histološka i imunogenetska sličnost tkiva većine unutrašnjih organa i kože svinja i čovjeka je istovremeno bizarna i realna a do sada nije sasvim objašnjena. Uopšte nije tako veliko čudo što se neko pojavio s ovakvom hipotezom, prosto, previše je povoda za to, samo se čekalo na toga ko će imati dovoljno i naučniičke ali i lične hrabrosti a istovremo i ofgovarajući renome u nauci. na kraju krajeva, nije to morala ni biti spontana već vještačka dirigovana hibridizacija koja se izvrsno uklapa u one hipoteze o vanzemaljskom porijeklu ljudske rase koja je na Zemlju kao laboratorijski genetskoevolucioni poligon dopremljena intervencijom neke druge evoluciono daleko razvijenije i intelektualno superoprnije rase koja je imala međugalaktičke letjelice na fotonski pogon, koristila se normalno časoprostorovim anomalijama pri transportu itd. itd. 44 hromozoma svinja, mi 46. Boleština, bizarština. Svi organi isti. Odvratna životinja, nikako mi ne može biti lepa niti slatka ni u kom periodu života, ali jedina koja je pokazivala bilo kakve znake nekog razumevanja, veliku količinu empatije sa ostalim životinjama koje su se nalazile tu oko njih, bar dok sam ja šetkala po selendrama i bockala ih. Dosta vrsta pokazuje inteligenciju različitog stepena, ali toliku empatiju nisam videla ni kod ljudi. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Odvratna životinja, nikako mi ne može biti lepa niti slatka ni u kom periodu života Не, али у облику димљене печенице може итекако Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Не, али у облику димљене печенице може итекако bolje u obliku italijanskog pršuta,tako je najbolja feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @Aquilius Cratus Kako smo mi ljudi dobili savjest i moral? Da li smo to stekli kroz evoluciju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Не, али у облику димљене печенице може итекако bolje u obliku italijanskog pršuta,tako je najbolja Канибали једни! Није вас срамота. kordun, feeble and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @Aquilius Cratus Kako smo mi ljudi dobili savjest i moral? Da li smo to stekli kroz evoluciju? to je bila specijalna mutacija od izuzetnog značaja Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 44 hromozoma svinja, mi 46. Boleština, bizarština. Svi organi isti. Odvratna životinja, nikako mi ne može biti lepa niti slatka ni u kom periodu života, ali jedina koja je pokazivala bilo kakve znake nekog razumevanja, veliku količinu empatije sa ostalim životinjama koje su se nalazile tu oko njih, bar dok sam ja šetkala po selendrama i bockala ih. Dosta vrsta pokazuje inteligenciju različitog stepena, ali toliku empatiju nisam videla ni kod ljudi. da, na svinjama je zanimljiva ta emocionalnost dosta slična ljufskoj, inteligencija na nivou djeteta od 3-4 godine, ništa gora nejo kod šimpanzi samo praktično uslovljena njihovim četvoronožnim izgledom, behavioralno tj. u ponašanju naročito seksualnom je slična ljudima, kao kod čovjeka tako i kod svinja ne postoji određeni period tj. sezona parenja, za parenje su sposobni tokom cijele godine, navodna prisutnost orgazmičkog proživljavanja seksa itd. Da li vam je ikad palo na pamet zašto ljudi umiju najbolje oponašat, imitirat groktanje svinja a neki ga ni ne imitirat ne moraju jer kad se smiju taj njihov smijeh im u to groktanje spontano prelazi a neki zagrokću i kad spavaju, i to baš original ko prasatko, nesvjesno? Šimpanze to ne umiju uopšte, one vrište, deru se i šište, siču al ne znaju groktat. Možda baš zato što nam je to "u genima"? Ljudi isto tako umiju oponašat i zvukove ostalih životinja alui neke bolje, neke slabije. Najbolje im to ide kad oponašaju zvukove životinja s kojim najduže zajedno žive, na primjer pasa i konja, često čujemo kako djeca reže ko cuke ili njište ko konji. Mačke već oponašaju akustički slabije jer s njiima nikad nisu stvorili tako blizak odnos kao sa psima i konjima. A neko umije odlično oponašat kokoške kako kokodaču ko jedan moj neimenovani prijatelj, ahahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 imitirat groktanje svinja a neki ga ni ne imirirat ne moraju jer kad se smiju taj njihov smijeh im u to groktanje spontano prelazi Живи пример: Istochnik, Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 to je bila specijalna mutacija od izuzetnog značaja To je bila neka opasna mutacija.... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Живи пример: pa moja jedna neimenovana rođaka sve grokće kad se smije, hahahaha, koliko smo joj puta govorili, daj nauči se smijat il se ne kleberi uopšte, al džaba, nejde to, jače je to od nje Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 da, na svinjama je zanimljiva ta emocionalnost dosta slična ljufskoj, inteligencija na nivou djeteta od 3-4 godine, ništa gora nejo kod šimpanzi samo praktično uslovljena njihovim četvoronožnim izgledom, behavioralno tj. u ponašanju naročito seksualnom je slična ljudima, kao kod čovjeka tako i kod svinja ne postoji određeni period tj. sezona parenja, za parenje su sposobni tokom cijele godine, navodna prisutnost orgazmičkog proživljavanja seksa itd. Da li vam je ikad palo na pamet zašto ljudi umiju najbolje oponašat, imitirat groktanje svinja a neki ga ni ne imitirat ne moraju jer kad se smiju taj njihov smijeh im u to groktanje spontano prelazi a neki zagrokću i kad spavaju, i to baš original ko prasatko, nesvjesno? Šimpanze to ne umiju uopšte, one vrište, deru se i šište, siču al ne znaju groktat. Možda baš zato što nam je to "u genima"? Ljudi isto tako umiju oponašat i zvukove ostalih životinja alui neke bolje, neke slabije. Najbolje im to ide kad oponašaju zvukove životinja s kojim najduže zajedno žive, na primjer pasa i konja, često čujemo kako djeca reže ko cuke ili njište ko konji. Mačke već pšpnašaju akustički slabije jer s nujima nikad nisu stvorili tako blizak odnos kao sa psima i konjima. A neko umije odlično oponašat kokoške kako kokodaču ko jedan moj neimenovani prijatelj, ahahahaha. brate moj mačak je znao da hrče ko prase kad spava al nije meni to,nego što nam evolucija uze rep,ja oću natrag svoj rep,volim da vrtim repom Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 pa moja jedna neimenovana rođlaka sve grokće kad se smije, hahahaha, koliko smo joj puta govorili, daj nauči se smijat il se ne kleberi uopšte, al džaba, nejde to, jače je to od nje Не може се то на силу. То је природни остатак еволуције у нама. Неко се више мајмунише, други прави свињарије... све зависи чији су гени у човеку јачи, свињски или мајмунски. kordun је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука