Jump to content

Papa poručio sveštenicima da voze skromnija kola

Оцени ову тему

Препоручена порука

Može se, može...stao sam i u razdrndanu škodu, i u punta. Inače što se ovog papinog "apela tiče, ja nemam stim problema, ne mogu ni punta da otplatim ;) a kamoli šta skuplje da uzmem :)

Stvarno mi rekli da tebi i netreba auto, kažu: "ne radi ništa samo sedi i piše neke knjige, čita, prevodi..." hahahahah 4chsmu1

Znam zato jednog iz Smedereva koji na svakih par meseci dobije nov, što nisi uzeo staru KIU iz Smedereva, bila dobra samo smo je dva puta lupali, jednom Toni zaspao kad je vozio i jednom ja naleteo na otpalu stranicu od kamiona kad smo išli u Ravnu reku. 

Al kad se setim one tvoje škode 7896634 , mene bi bilo sramota da sa njom idem u Rim.

Подели на овим сајтовима

Овако нешто би могао и наш Патријарх да поручи нашим свештеницима.

Prije bi se samobanovali na 15 dana, nego odrekli automobila. :lol:

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

:0120_angryy::ani_biggrin:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako se bogati sveštenici budu vozili normalnim kolima mi ćemo postati Marsovci. 

ma nije sve u autima, jel tako, ima i drugih lijepih stvari, mene to ni ne tangira toliko uopšte

Подели на овим сајтовима

http://www.vijesti.me/svijet/novi-papamobil-papu-franja-clanak-137553

ово вози папа:
novi-papamobil-papu-franja-slika-292065.
значи надограђена М класа.

Ал гдје је ту правда? па кад он купи југа, нек тада и остали возе југа, до тада ако на свом примјеру не може показати како, нек ни другима не забрањује.

п.с. Мислим да је овај папа Франциско добар човјек. не зилотарим. Ал ово је глупост.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Ал гдје је ту правда? па кад он купи југа, нек тада и остали возе југа, до тада ако на свом примјеру не може показати како, нек ни другима не забрањује.

A da ti malo vise informacija prikupis, pre nego sto skaces sa izjavama? 

Frugal Pope Francis says no flashy car for me as he turns to second hand Fiat during visit Pope Francis will use an old, borrowed Fiat as a popemobile on his first papal visit on Monday, two days after telling trainee priests to avoid driving flashy cars.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/10165269/Frugal-Pope-Francis-says-no-flashy-car-for-me-as-he-turns-to-second-hand-Fiat-during-visit.html

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa, s obzirom da su već par puta pokušali da ubiju papu, jednom skoro i uspeli, nije ni čudo što ima taj papamobil...kako kažu, ako se ne čuvaš ni Bog ne može da te sačuva.

Nas budale bog cuva a ovi pametni nek se snalaze sami. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A da ti malo vise informacija prikupis, pre nego sto skaces sa izjavama? 

Frugal Pope Francis says no flashy car for me as he turns to second hand Fiat during visit Pope Francis will use an old, borrowed Fiat as a popemobile on his first papal visit on Monday, two days after telling trainee priests to avoid driving flashy cars.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/10165269/Frugal-Pope-Francis-says-no-flashy-car-for-me-as-he-turns-to-second-hand-Fiat-during-visit.html

Eм нисам скакао, ем папа ће се возити у овим колима што сам ти слику ставио.

све друго је небитно. Гуглај, можда прикупиш информацију да јаше и коња. Ма...

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Pa, s obzirom da su već par puta pokušali da ubiju papu, jednom skoro i uspeli, nije ni čudo što ima taj papamobil...kako kažu, ako se ne čuvaš ni Bog ne može da te sačuva.

па, с обзиром да убијају свештенике по Египту, Сирији, није ни чудо ако ти свештеници возе нека безбједнија кола од ових које им папа препоручује.

Не кажем да папа вози нешто што не треба, него да даје препоруку која је по мени неправедна. Нек вози он шта му воља, ал нек пусти остале на мирУ.

Подели на овим сајтовима

Не треба људи да завиде, а свештенство мора да има превоз.

A ne ide da se vozi fiat ili ne daj boze reno (dacia i daewoo su vec jeres) nego samo nemci ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...