Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Лидија Миленковић and javor је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ovo mora da probam...Samo da pronadjem nekog vulkanizera u kraaju,da odem i kupim farbu,ne znam samo koju,da li za metal ili za drvo,pitaću da mi lepo objasne koja neće da se skine.... i kanap i da zasučem rukave.Obožavam da eksperimentišem sa ovim stvarima,zaboravim na vreme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Imam utisak da se na ovaj način ne poštuje svetinja ne kapiram sto se ne postuje svetinja na taj nacin? meni je bas simpaticno, dete koje se plazi, bezazleno i smesno. nije prevrnut krst pa da bude bogohulno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ne znam.I ja se pitam,nešto mi je sumljivo. Zamisliću nešto slično...npr,uzmeš sveću sa krsne slave,pa od nje praviš klikere...To mi se ne svidja i nije simpatično,ama baš ni malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Na primer...ovo je vrlo inspirativno,treba samo dobro pogledati slike,a i tekst je na srpskom,što je velika prednost... http://kreativneidejee.wordpress.com/ Ove "pocepane" majice su jako moderne ove sezone po Italiji, zaista. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 Pozadina za glumiliste bajke Bambi, ja slikala na brzinu Рапсоди, ronin and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 ronin and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 Bojan* and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 Ucimo " Mali ples" Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука