distancirana Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Два клот,три фркет. Sanja Т. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Kratko i jasno - hvala svima na svemu... da ste mi živi i zdravi na mnoge godine! Данче*, keka, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Слава Богу. Драшко, Данче*, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Слава Богу. Za sve ! P.s. Malo si pocrveneo , cestitam Ignjatije, Sara", Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Zahvaljujem se svima, i onima koji samo citaju clap 0110_hahaha мирођија, Sara", Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Preterano zahvaljivanje i izvinjavanje mi užasno smetaju.Nekako mi zvuči izveštačeno. Хвала Лари што на искрености ..... и...извињавам јој се што сам јој се захвалила......иии, овај.....извињавам се што сам се извинила....и... :cheesy: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/3/33/Izvinjavamo_se,_mnogo_se_izvinjavamo....jpg/188px-Izvinjavamo_se,_mnogo_se_izvinjavamo....jpg А, сад озбиљно. Извини и хвала су предивне и драгоцене речи, само ако су проистекле из искрених осећања које желимо да изразимо. У сваком другом смислу могу да буду испразне и бљутаве. Sara", мирођија, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ja se prvo svakog,ali svakog dana zahvaljujem Gospodu sto me je uputio na vas volim vas do imbecilnosti Posebno bih se zahvalila nekim osobama (znace one ko su ) s foruma koje su mi ulepsale ovih poslednjih par dana sve vas volim blese moje Данче*, Олимп, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Evo ja prvi. Hvala, Milojkovu, Obiju, o.Ivanu, Medenici, Aquiliusu na sve teolosko sto su me naucili. Hvala Juanu,od njega sam pokupio dosta infromacija oko nauke. Hvala i Aquilisu za isto. Hvala Grizliju od njega sam pokupio dosta zivotnih filozofija Hvala Baronu od njega sam pokupio par zivotnih principa. (ne politickih, zivotnih.. Hvala Rylanu na par saveta oko "odnosa" prema radu koje mi je dao nekad. (rekao mi je da pamet ne moze da menja rad, stoa je jedna od najgenijalnih izjava koju sam cuo, za mene onako, licno... ) Hvala Beeru isto neke sitnice oko "zivotnih saveta" koje je podelio. A za isto hvala i Drasku. Hvala Bicanicu sto me je naucio kako da primenjujem pravoslavnu duhovnost u svakodnevnom zivotu. Hvla Lidiji Milenkovic sto svaki dann pokzuje kako dobar roditelj treba da se ponasa. To jest dobra majka. Hvala Tasi za isto. Hvala avocadu sto me svaki dan uci vestinom umerenog i pristojnog debatovanja. Eto za pocetak. e da, hvala Deki992 sto me je naucio kako da zvrsavam neke rumunske steroide na crno, BFF bro! Милан Ракић, мирођија, Deki992 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Тема је слична https://www.pouke.org/forum/topic/27599-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D1%99%D1%83%D1%98%D0%B5%D0%BC-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 теме спојене Млађони, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Evo i ja da napisem zahvalnicu Da krenem od pocetka i zahvalim D.Bicanicu koji mi je objasnio moj neofitski problem i podelio neke klipove, koji su mi dosta pomogli u kasnijoj prici. Zorici Bubalo koje nema vise na forumu a koja mi je u pocetku posvetila ogromnu paznju. Milojkovu, jer sam od njega naucio svasta, od teoloskih stvari. Ocu Zoranu takodje i Midrasu. Svim ostalim teolozima na forumu da ih ne nabrajam redom. Juanu, zato sto je duhovit i svestran, mada se nesto uozbiljio u poslednje vreme. Griziju, sveCki covek, postavlja lepe slike iz sveta i cini nas zivot ovde jos tezim Za njim, kao i uvek Mladjoni, moj drugar, mason pripravnik, jako kompleksan lik, "borac protiv gluposti" ( a svi znamo koliko je ponekad tesko boriti se sa samim sobom :P ) Dzinius i Akvilio, zato sto ih i dalje mesam. Trifketu, zato sto sam sa njim vodio vrlo zanimljive priv. razgovore. Rilaha sam vec nahvalio. Milan Rakic, covek-spomenar. Zoske, kaze ono sto misli pa me na kratko podseti da ovo ipak nije realan svet. Kordun, iskren lik. Zajron, izbaci nekoliko klipova o paganima koji trce preko vatre i par tekstova na Ceskom, sve nas otera kuci. Drasko- Becka skola. N. Popovic- kultura, Srdjan S. kultura br.2. Nasi kulturni i konstruktivni ateisti. Ignjatije i njegovi discovery tekstovi Dzesi psiholog, Zeljko, zato sto je G.A. Bogdan- otisao izgleda a divan momak. Nikola Tormentor- ljubav, vera i nada. Sve nase zene sa foruma, Goca, Tasha, Jelina, Taisa, Sasa od Moskve, Mini Mi, Dragana, Sanja T, Natasa M, jako vredan forumas.. Zbog nedostatka testosterona cesto ne dolaze do izrazaja od nas divljaka Da ne zaboravim i Ivana Ivkovica Manga kao i Marina Savkovic, moje drage filmadzije. VSB, zato sto je dobar ko hleb uzivo dosta razumljiviji nego na forumu. Orthodox srb, moj kolega medicinar, kad god moze koristi priliku da mi kaze da sam gej Srdjan R, dobar momak I tako, nisam se svih setio sigurno ali, svi oni koji cine ovaj forum ovako zivim i konstruktivnim. Naravno, otac Ivan, svestenik ispred svog vremena, nada za Crkvu. Hvala jos jednom. Јелина, Млађони, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Sanja Т., GeniusAtWork, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Drasko- Becka skola. Данче*, Милан Ракић, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Drasko- Becka skola. истурено одељење . Нови Београд..... Sanja Т., Млађони, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Dzinius i Akvilio, zato sto ih i dalje mesam. :0102_laugh: Данче*, Млађони, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука