Ненад Р. Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Слава богу на небесима! Sanja Т., Драган Јашић, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 5 hours ago, Драган Јашић рече и Богу хвала дочекасмо ! Хвала Богу дочекасмо. Хвала Теби драги брате Драгане, ти си моја снага. Не знам да ли бих могла све ово без тебе. Драги Бог ми те је послао, као брата, за мог брата. Сваког дана овога живота бићеш у мојим молитвама. Нека Бог поживи твоје унучиће и твоју породицу, у здрављу и љубави и смирењу, а теби свако добро да, нека те својом Љубављу обгрли, као што си ти Мићу и мене. Твоји позиви и поруке су ме некада држале живом. И враћале молитви када нисам имала више ни речи, ни суза. Не можеш да ме више не зовеш, па ми смо род. Драги брате, па ми смо тек почели да се смејемо заједно, зар не? 8 hours ago, АлександраВ рече Сами никада не бисмо успели. Сами, без људи, без Бога. Хвала Ти брате мој. Драган Јашић, Sanja Т., Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 И ти и брат Мића ће увек да будете у мојим мислима ! БОГУ ХВАЛА , а ја сам ту небитан . Волео бих да останемо у контакту до краја нашег кратког битисања у овом и оваквом животу на овом свету . Надам се да ћу упознати и брата Мирослава и да ће мо остати и на вези као , пре свега потпора једно другима за будућа искушења који нас чекају још у нашим животима ! Молим те Сашка да подржиш брата и да му сугеришеш али обавезно да и у наредном периоду макар једном у два-три месеца користи козлац зато што сам на Хиландару чуо да чисти организам од разних токсина . Моја супруга има неке миоме на штитној жлезди и она је почела да узима терапију ради превентиве . Бог вас благословио ! АлександраВ, Sanja Т. and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука