Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Zasto je ovo problem za religiju? Ako se presadjuje glava ne presadjuje se dusa. A ako ja presadim moju glavu na necije telo da li to znaci da cu ja ostati ista osoba karakterno samo sto cu imati komplet tudje telo? Ako je tako da li onda znaci da je dusa u glavi ako nije tako,kako mogu da zivim sa tudjom dusom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А ако ти пресаде главу на женско тело? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А ако ти пресаде главу на женско тело? Pokazivao bih drugarima svoje nove grudi, ali samo da gledaju. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А ако ти пресаде главу на женско тело? Ima tu ozbiljnih teoloskih pitanja. Sa cijim bih telom vaskrsao onda,mozda sa oba il bi mi Bog donirao jos jednu glavu...Ali opet bi onda ovaj sto sam mu uzeo telo ostao samo s glavom...Velika je to filoz(s)ofija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Не брини, све ће то др Гиљотен да реши. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 A ako ja presadim moju glavu na necije telo da li to znaci da cu ja ostati ista osoba karakterno samo sto cu imati komplet tudje telo? Ako je tako da li onda znaci da je dusa u glavi ako nije tako,kako mogu da zivim sa tudjom dusom? Hoces bices ti isto kako kada bi presadio bubreg ili srce. Duh odnosno um jeste u mozgu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Sa cijim bih telom vaskrsao onda,mozda sa oba il bi mi Bog donirao jos jednu glavu Vaskrsao bi u telu pre presadjivanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Pa ako cenis da oko toga ne bi bilo problema,mozda se i nabavi neko novo telo,na crno nesto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Hoces bices ti isto kako kada bi presadio bubreg ili srce. Duh odnosno um jeste u mozgu. А шта ако ти пресаде само леву половину мозга (и то женску)? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Najsličnije pitanje ovome je ono vrlo poznato o supruzima i suprugama, ako je neka udovica imala više muževa čija će onda ona bit žena gore u Nebu pa je rečeno da se tamo ne žene ni ne udaju. Al ne može se reći da se tamo ne hoda u tijelu i da ćemo se valjda nekako obići i bez toga jer je to jedna od osnovnih hrišćanskih istina u koje vjerujemo - Vaskrsnuće tjelesa. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А ако ти пресаде главу на женско тело? У том случају,подржао би геј параду... :laugh: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Meni je npr zanimljivo kako bi se uskladio rad mozga sa nervnim sistemom,tj sa motornim i senzornim vlaknima tela,pogotovo zato sto su nervne celije neobnovljive ili npr kako bi se ta nova hipofiza iz glave uskladila sa ostalim zlezdama iz tela. A mozak u delovima ne verujem da rade jos,misli se na glavu u kompletu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А ако ти пресаде главу на женско тело? У том случају,подржао би геј параду... :laugh: Не би имао кад од шопинга... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 2074.godina,negde u Beogradu: "Zeno,daj mi ono telo za sahrane,umro kolega sa posla sinoc mi javili.I da,zvao me Mile veceras u balon na fudbal,operi mi ono telo od prosle nedelje,ono sa jacim nogama..." Justin Waters, Grizzly Adams, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука