Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne podržava se greh, podržava se sloboda da ko got želi može da učini greh (to nvam je i Bog dozvolio, zar ne), sve dok nekog drugog ne ugrožava (ovo smo mi dodali). Znači oni ne podražavaju greh da kažu treba da se činite greh, ne apeluju činite greh, već kažu trudite se da ne grešite, ali ipak imate slobodu da grešite ukoliko ste taj put izabrali.

Velike su razlike između ova dva

Подржава се пропагирање гријеха.

Свакако је парада "поноса" једно од пропагирање истог. Још ако се узме у обзир да је један од организатора прошле параде "поноса" у београду био један од људи који се боре за легализацију педофилије у холандији, онда подржавање те исте организације изгледа још фрапантније.

Дај да не глумимо, ни ти, а ни ја.

Гријех се не смије подржавати на православном форуму, не због тебе и мене који знамо шта је то, већ због неких који се уче хришћанским вриједностима (па и на овоме сајту).

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ти слијеп? Ниси видио многе који су подржали педерлук и пропагирање истог (геј параду)? Или ти мислиш да наш Митрополит лупета и да педерисање није гријех?

И директно ми одговори, да ли си видио све ове погрдне називе за разне владике, а посебно Митрополита Амфилохија? зашто то не санкционишеш???!

Нико овде није ништа "подржавао". Поштовање нечије слободе да ради нешто не значи да то "подржаваш", већ да си цивилизована особа.

Нисам видео, поред сваког поста имаш могућност да пријавиш уредницима ако сматраш да нешто није у реду.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Подржава се пропагирање гријеха.

Свакако је парада "поноса" једно од пропагирање истог. Још ако се узме у обзир да је један од организатора прошле параде "поноса" у београду био један од људи који се боре за легализацију педофилије у холандији, онда подржавање те исте организације изгледа још фрапантније.

Дај да не глумимо, ни ти, а ни ја.

Гријех се не смије подржавати на православном форуму, не због тебе и мене који знамо шта је то, већ због неких који се уче хришћанским вриједностима (па и на овоме сајту).

Као што сам рекао - нико овде не подржава грех. Не сведочи лажно на ближњег, то је грех.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ти слијеп? Ниси видио многе који су подржали педерлук и пропагирање истог (геј параду)?

Ironija kada ovo kaze tip koji ide na zvezdine utakmice......po tvojoj logici ti podrzavas leglo zla, a ne obican greh. 

Ides na mesta gde kriminalci slobodno regrutuju naivnu decu za svoje navijacke grupe, da lome kosti drugima da prodaju drogu da biju i ubijaju za njih, nista ne uradis po tom pitanju ali zato ti smeta 300 pedera koji se setaju Beogradom. Taj greh te mnogo zulja, ali ovaj koji ti se dasva ispred ociju, koji upropascava zivote - taj te ne zaniam preterano. 

Je l si priso nekad vodji navijacke grupe i pitao ih sto ih u pesmama hvale kako otvaraju lobanje drugima i kako bodu nozem? 

Je l si se jednom u svom silnom posecivanju utakmica setio to da uradis? 

Naravno da nisi, sa njim zajedno pijes, i drugujes i bodris zvezdu, i onda ih ovde na forumu podrzavas kada mlate pedere i boris se protiv greha.

A ti prvi najbolje znash ko je tu krimos, ko diluje drogu, koja ekipa se bavi kriminalom ali tu cutis. Cutis kao zaliven. 

Alal ti vera.

Sad se ti naljuti na mene kol'ko oces. Ali to je realnost. 

Ali ti  zato ne smeta da nama, koji bi dozvolili da neko bude gresahn i da ako hoce - da se ponosi time, mi ti smetamo. Mi sto necemo da sankcionisemo ljudi zato sto su takvi kakvi jesu, mi zato podrzavamo. Po nekoj bolesnoj logici, ako ne bijemo - znaci da podrzavamo, ako nemamo nista protiv da neko bude izabere gresan znci podrzavas ga u tome.

Da ti kazem jednu stvar, moja majka je tezak ovisnik o cigaretama. I ja joj ne branim da konzumira cigarete. Jel ti mislis da je ja podzavam u tome? Zato sto mislim da ima pravo da se drogira nikotinom koliko hoce? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Na nivou cele zemlje je DB glavna za drogu.

Oni kontrolišu i navijačke grupe takođe, kao i ove patriJotske formacije, mnoge medije... Nikakav ozbiljan kriminal ne može biti bez saradnje sa njima.

Ja nemam pojma ko je glavni za drogu na nivou cele zemlje. Al znam da je po tim stadionima 'de on ide doabr deo napusen i pijan, da krade vecina navijaca onako iz fazona cuka trafike cak i ako nisu kriminalci. 

I onda on dodje na ovaj forum i prica o homoseksualcima kao velikom problemu a gleda kriminalm drogiranje i besumucno opijanje ispred svog nosa i tu (verovatno) cuti. 

I ne samo to, vec i sa svima ostalima tamo gleda kako jedan deo navijacha koji su teski kriminalci regrutuju i pujdaju klinc da postanu njihovi kucici.

Подели на овим сајтовима

Као што сам рекао - нико овде не подржава грех. Не сведочи лажно на ближњег, то је грех.

То је отприлике и проблем наше СПЦ, јер жмуре кад им се укаже на проблем, па после испадне један Артемије, један +Качавенда и онај те оног лопатом звекну и онај те врача по Срему. Јер сви ми свједочимо "лажно" за ближњега свога. Ех...

О овим лапрдањима о људима који иду на текме, нећу коментарисати. Није вриједно, јер у њиховим постовима се испуња она "да оно што се напише највише говори о ономе ко пише".

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Znaš li da je laganje greh?

Лажем за овога педофила и београдску параду?

ако коза лаже, рог не лаже...

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-odgovaraju/zasto-povezujete-gej-paradu-sa-pedofilijom.php

Подели на овим сајтовима

Неки не жмуре па опет не виде...

Ви не видите ни погрдне називе за Митрополита и увреде, па како да очекујем да видите и ове који су подржали педерисање.

Но нема везе, увидјећеш временом. Или можда ја то прихватим за нормално, ал за сада је то мени гријех.

Подели на овим сајтовима

Рекао сам ти већ - можеш да пријавиш уредницима све што сматраш да није коректно.

Нико не подржава "педерисање" и већина то (између осталог) овде сматра за грех. Не знам шта ти ту није јасно.

Или само волиш да смараш...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Da li mi smeta 300 gejeva na ulici? Smeta!

Da li mi smetaju huligani? Smetaju!

I jedni i drugi imaju agresivnu ideologiju u svojim srcima!

Skoro pa religija!

Greh je greh i on smeta ovo nije slobodna volja ovo je zloupotreba slobodne volje date od samoga Boga nama na dar!

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Greh je greh i on smeta ovo nije slobodna volja ovo je zloupotreba slobodne volje date od samoga Boga nama na dar!

Jer smo tako u mogucnosti... :D :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

О овим лапрдањима о људима који иду на текме, нећу коментарисати. Није вриједно, јер у њиховим постовима се испуња она "да оно што се напише највише говори о ономе ко пише".

Zanimljivo koliki si pravednik kada su u pitanju homoseksulaci, a kada se pomene deo tvojih kolega sa tekmi, tu se sklanjas sa nekim komentarom da to "vise govori o meni". 

(:

Znam ja da ti ne lazes, ti si samo naivan pa verujes onima koji lazu. Idi na google ne mozes nista da nadjes o bilo kakvoj vezi njega i pedofilije, Evo ja vec tri strane sa njegovim imenom gledam nijedan jedini clanak. 

Da li mi smeta 300 gejeva na ulici? Smeta!

Da li mi smetaju huligani? Smetaju!

I jedni i drugi imaju agresivnu ideologiju u svojim srcima!

Koliko su ljudi povredili, zivota upropastili, lobanja otvorili huligani sa stadiona a koliko homoseksualci? 

I ko je tu zapravo agresivan prema drugima? Kako su to homoseksualci agresivni prema tebi? 

Je l ti je njihovo postojanje agresivno? Onda je problem u tebi, i to veliki. 

To je na Bogu da sudi, a ne tebi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...