Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Milisave koji si ti manipulator Boze me sacuvaj.

Uvlacis me u pricu koja me ne zanima vise jer je bez predmetna.

Pocelo je tako sto si se setio da ja nesto drugo mislim od onoga sto je lepo napisano pa cu ponoviti.

Smetaju li mi huligani? Smetaju!

Smeta li mi na ulici 300 gejeva u tangama? Smetaju!

Gde ti sad vidis da ja jedne dopustam a druge ne?

Nemam ja vlast nad celokupnom Tvorevinom Bozjom ali imam prava da izbegavam greh kad god to mogu.

Moje je pravo kao gradjanina da se protivim paradi i sta cemo sad sa osnovama demokratije jer vecina misli kao i ja.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Drugo parada gayeva nije ekvivalentna guči, jer cilj parade je pre svega da skrene pašnju na LGBT populaciju koja u mnogim delovima društva nema ista prava kao i mi "normalni". Ovo bi bilo ekvivalentno štrajkovima koji razni singitai prave recimo.
Не спорим ништа што си рекао, и ја сам сам више пута говорио да сам против забране геј параде, али ово није најбољи аргумент, јер све те манифестације које си навео не постоје ради промовисања алкохолизма и било ког другог греха као таквог, док геј прајд, баш као што назив каже, шаље поруку да су учесници поносни што су геј. Све што си ти набројао у својој суштини и замисли не улази у поље разматрања о греху, мада је редовна појава да људи на тим манифестацијама "греше" (мало глупо звучи кад овако кажем, мислим где и кад људи то не греше јелте), док сам смисао и сврха параде је таква да - на начелном нивоу - промовише грех као нешто нормално. 

Nije ekvivalent, ali to nije u drugom pravcu

Подели на овим сајтовима

Па и јесте сваки грех грех (=исто) али није исти лични однос грешника према  греху.

Ovi na Guci se takodje ne kaju i vrlo ponose svojim opijanjima. A citava Guca je jedna velika parada alkoholizma, prozdrljivosti, razvrata, fizicjog nasilja itd...

У Гучи не парадирају .smesko. ...они се тамо заиста ошашављују од алкохола и преждеравају  од клопе итд..

У  том тренутку можда се поносе и заносе (мислећи ваљда да раде нешто супер) али ко год је бар једаред претерао у поменутим стварима сигурно памти и неминовну фазу  трежњења, болова у желудцу од преждеравања ил многе друге нус појаве  које  сутрадан наступе.......

Мислим да нема тога који се у тим тренуцима искрено не покаје и да га није срамота,...  ако не и  јавно гарант бар сам себи  призна да је претерао, прешао границу.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Па и јесте сваки грех грех (=исто) али није исти лични однос грешника према греху.

У Гучи не парадирају :cheesy2: ...они се тамо заиста ошашављују од алкохола и преждеравају од клопе итд..

У том тренутку можда се поносе и заносе (мислећи ваљда да раде нешто супер) али ко год је бар једаред претерао у поменутим стварима сигурно памти и неминовну фазу трежњења, болова у желудцу од преждеравања ил многе друге нус појаве које сутрадан наступе.......

Мислим да нема тога који се у тим тренуцима искрено не покаје и да га није срамота,... ако не и јавно гарант бар сам себи призна да је претерао, прешао границу.

Haha... Oće ;)

Nije se taj pokajao zato sto je shvatio tezinu svog "greha" nego sto mu se stomak izvrce napolje a glava pulsira... To su momenti kada se srbi najcesce (i jedino sete boga, crkve i pokajanja) al to samo taj dan jer vec od sutra se krece da se stedi za Gucu sledece godine...

Nemoj ste bre tolko naivni...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Па да, али ипак се том парадом представља хомосексуализам као нешто нормално, наклоност подјаднако пожељна као и хетеросексуалност... Али небитно, све су то прежвакане теме. Ја сам размишљао о положају хомосексуалаца у самој Цркви и чини ми се да им уопште није лако. Ако узмемо да је хомосекусализам урођен (у крајњој линији све и ако се "стиче" неким раним васпитањем, свакако није ствар избора), изгледа ми да гејеви имају доста незавиднији положај у Цркви него хетеро људи. Јесте да ће можда неко да каже да се свако рађа са већом склоношћу ка неком греху, некој страсти, у односу на друге , неко је склонији алкохлолу или коцки него други људи и да свако од нас носи неки крст другачији од других, али иако је ово само по себи тачно, опет мислим да су гејеви, уопште гледано ипак у лошијој ситуацији у Цркви... Верујем да је великој већини људи, готово свима, пре или касније најважнија ствар у животу да пронађу неког кога ће волети, неку своју другу половину итд. Е сад, хетеро људи немају никаквих сметњи да уклопе ту најприроднију тежњу са црквеним животом, Црква им благосиља љубав коју остваре са партнером, и они могу да се остваре и у том романтично-сексуалном аспекту личности, док је гејевима то потпуно ускрећено... Они просто морају, уколико желе да буду у Цркви, да крену путем целибата и да се одрекну дела себе који је већини људи најбитнији. Упркос свему, верујем да је Бог свакоме дао онолико колико може да поднесе и не пишем ово да бих се залагао за неку релативизацију или ублажавање става Цркве према хомосексуалности као греху, већ зато јер ми се чини да хомосексуалци који би желели да живе црквено заслужују саосећање и разумевање и јер ми се чини да се често превиђа колико им може бити тешко...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Nije se taj pokajao zato sto je shvatio tezinu svog "greha" nego sto mu se stomak izvrce napolje a glava pulsira..

Без обзира,нека је и тако, у секунди бар сетио се Бога и постидео се ,зажалио, покајао се. Друга је ствар колико ће то покајање да га држи (и спречава да  понови ),...то се разликује од човека до човка а и важи за свако покајање, неко понови неко и не.

Покајање не долази кад  схватиш некакву "тежину "  греха,  већ кад сам дефинитивно увидиш да радиш нешто недолично човеку ил оно што  шкоди твојој  души ил  шкоди телу  (ил коме другоме штети).

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ja se pitam gde ti ne vidis kada je svaki covek u prirodi gresan. 

Po cemu je besumucno opijanje na guci za vas dozvoljeno paradiranje grehom a gey parada nedozvoljeno paradiranje grehom? Ja ne mogu da razumem zasto je jedno paradiranje ok i nemate nista protiv njega a protiv drugog ste aktivno protiv. 

Човек по природи није грешан.

Човјек својом вољом постаје гријешан.

Па опијање није грех само по себи.

Опијање постаје грех, ако пређе у навику.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Опијање грех сам по себи?

Како то, ајде ми објасни.

Како се човек огрешио док се опио измеђ 2 и 3 пива.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Шта има да ти објашњавам, то је веронаука за први разред.

Опијање је грех.

Па ја нисам ишао на вјеронауку.

Интересује ме како нисам грешан када попијем два пива, а после трећег када се опијем постајем грешан.

Тај момента између другог и трећег пива када ме благодат напушта...то ме занима.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Умереност vs неумереност

тачно..читав концепт.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ако не можеш да се контролишеш благодат ниси ни имао.

А сада је нисам ни имао, ок.

Мало ми миришеш на протестанте.

Како нисам имао, када је самим рођењем добијемо од Господа.

Није ти то петица у школи Звонко.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...