Odahviing Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ti izjednačavaš pušača i heroinskog zavisnika... I jedni i drugi su zavisnici i jedni i drugi štete svom zdavlju, ali ovaj drugi više, ali ipak prvi usput što šteti sebi šteti i okolini recimo dok heroinski zavisnik ljudima u okolini ne šteti time što se drogira Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Svako ima pravo da sa sobom radi šta kot želi. E 99% ljudi verovatno nisu iskusili pakao droge, ali mi se nekako čini da je većina iskusila njene blagodeti, barem mi se tako čini. Sa porastom narkomana porodica propada pa samim tim i društvo. Ali vama do toga uopste nije stalo, nek sve propadne samo da vi možete da živite kako vam je volja.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 А тема је......стварно која тема беше? .mislise. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Vladimir Gruden, redovni profesor medicinskog fakulteta u Zagrebu, psihijatar je izjavio: ,,Homoseksualnost čuči u mnogim ljudima, a posebno će se razviti ako se na različite načine reklamira.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Psihijatri se plaše da izjave da je homoseksualnost bolest i zato izbegavaju i radove na tu temu. Istina uopšte više nije bitna, bitna su samo "prava". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa i da jeste u pitanju bolest, to nikako ne znaci da im treba uskratiti prava. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa i da jeste u pitanju bolest, to nikako ne znaci da im treba uskratiti prava. Treba ako će bolest da se širi. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Znas sta je najgore? Sto ja mislim da nije trol... Ma gde nije ... .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ma gde nije ... .smesko. Ne kapiram zašto mislite da se šalim. Mislim da će se bolest širiti ako se bude reklamirala, to će uticati na pad nataliteta i na to da ćemo imati nakaradne porodice. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Treba ako će bolest da se širi. Pa nije ti to virus pa da se siri. Smesno. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ma gde nije ... .smesko. nada umire poslednja Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa nije ti to virus pa da se siri. Smesno. Napisao sam da neki psihijatri misle da homoseksualnost čuči u mnogim ljudima i da će se reklamom aktivirati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ne kapiram zašto mislite da se šalim. Mislim da će se bolest širiti ako se bude reklamirala, to će uticati na pad nataliteta i na to da ćemo imati nakaradne porodice. Misli sta hoces. Dok god to svoje misljenje ne nameces drugima, nije nas briga. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Napisao sam da neki psihijatri misle da homoseksualnost čuči u mnogim ljudima i da će se reklamom aktivirati. Pa to onda znaci da homoseksualnost nije bolest koja se siri, nego su ti ljudi samo razvili nesto sto vec imaju u sebi. Drugim recima, oni su vec bili homo/bi, samo toga nisu bili svesni. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa to onda znaci da homoseksualnost nije bolest koja se siri, nego su ti ljudi samo razvili nesto sto vec imaju u sebi. Drugim recima, oni su vec bili homo/bi, samo toga nisu bili svesni. Pa da samo što će ako se to ne reklamira živeti sa ženama. Isto kao što imaš potencijalne narkomane, ljude sklone psihoaktivnim supstancama koji bi se drogirali u mnogo većem broju kad bi se to reklamiralo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука