Odahviing Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Homoseksualnost je društveno destruktivna pojava Objasni cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Homoseksualnost je društveno destruktivna pojava i zato ne treba dozvoliti paradu. To što su oni manjina ne menja činjenicu da su štetni po društvo. Kako to mislis? Da li bi mogao malo blize to da objasnis? Na osnovu koje studije si izvukao taj zakljucak...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 У моме граду су Марковданска и литија за Светог Симеона. Ни једна ни друга се ни евром не плаћа из општинске или републичке касе, тако да си сада упоредио неупоредиво. Nisam uporedio neuporedivo, zato sto sam jasno napisao "Spasovdanska litija" (ne litija sv. Simeona, Markovdanska itd), koju oranizuje grad i koja se finansira iz budzeta. Што се тиче осталога, опет се не бих сложио са тобом да је литија исто што и парада педерлука. Pred zakonom jeste. I jedno i drugi se prijavljuju kao mirni skupovi. Nema podkategorija "crkvene manifestacije", "pederske manifestacije" isl. Или би онда одобрио и парада педофила, који ће лако доказати да има глупљих дјевојака од 18 у односу на неке од 13. И онда ће на основу тога да изједначе то што неко од 50 година може бити са неком дјевојчицом... Pa te od 13 jos malo pa i mogu da imaju sex sa kime hoce bez ikakvih problema (barem u Srbiji). I ne moze da se izjednaci zato sto vecina devojaka u tom uzrastu ne moze da se uporedi sa zreloscu devojke od 18. Rekoh, zakon nije savrsen, ali bolje tesko da bi moglo. Nego se negde mora postaviti opste pravilo koje vazi za sve. Isto ti je i sa punoletstvom. Neko od 16 je zreliji od nekga ko ima 19. Al' opet, negde moras da stavis univerzalnu granicu. Још болесније од свега што су те параде доиста проблематичне и на њима се блудничи на јавним мјестима и свашта ради. Погледај само неке од њих из Амстердама. Dosli ljudi sa transparentima i prosetali se ulicama grada... strasan blud... Закон итекако прави разлике код окупљања. Нека окупљања никада неће одобрити. Покушај нпр да најавиш мирно окупљање људи који подржавају Сноудена у Вашингтону, па ти неће бити одобрено (јер није! а куд ћеш "демократскијег друштва?). Naravno da mozes. Tamo bez problema mogu da setaju i nacisti (dok god samo pricaju) , a kamoli nece pristalise Snoudena. Покушај да организујеш митинг љубитеља српске националистичке пјесме у Новом Пазару, па ти неће бити дозвољено. А због чега? па јер није нормално и природно то радити. Срби не желе параду и то је ваљда свима јасно A zasto da se i nesto takvo ne organizuje? Zakon ti daje to pravo. Pod dva, neki Srbi ne zele Paradu. Ti i tvoji istomisljenici ne cinite 100 % stanovnistva Srbije. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Destruktivna je jer utiče na pad nataliteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Objasni Ti to ozbiljno ocekujes smislen odgovor? Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Destruktivna je jer utiče na pad nataliteta. Da li misliš da bi se homoseksualci uparivali, da tako kažem, sa osobama suprotnog pola, pa šta got da se desi, tj. dali im prava ili ne. Isto tako kao što ti kada vidiš devojku pa ti se svidi homoseksualci osećaju kada vide neku osobu istog pola i isto kao kada ti vidiš nekog momka on ne izazove nikakva osećanja, tako je i gayevima kada vide osobu suprotnog pola. E sada kada bi se zakonom zabranilo biti straight, da li bi ti spavao sa muškarcima, kada odgovoriš na ovo pitanje shvatićeš da tvoja izjava nema nikakvog smisla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ovi liberalni hrišćani mi stvarno nisu jasni. Sve bi vi dozvolili i satanistima i sektasima i svima zbog nekih prava. Bas me zanima kako bi razmišljali da vam dete vrbuju ti kojima želite da date sva ta prava. Gordana . and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Kad bi se homoseksualci i lezbejke tako uparivali to bi bilo destruktivno po porodicu. Siguran sam da i toj bolesti ima leka. Isto kao što je rešenje narkomana lečiti, a ne davati im raznorazna prava. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Siguran sam da i toj bolesti ima leka. Isto kao što je rešenje narkomana lečiti, a ne davati im raznorazna prava. Ima nas ovde podosta koji smo za legalizaciju droge, čisto da znaš cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ima nas ovde podosta koji smo za legalizaciju droge, čisto da znaš Siguran sam da 99 posto tih ljudi nije iskusilo pakao droge, nego su velike demokrate koje bi samo da dele prava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Читајући неке постове, више не мислим да геј параду треба забранити . Не зато што мислим да би то било кршење било чијих права, већ зато што би било узалудно . Најбоља терапија за сваки чир је пустити да гној истече, а ми јесмо тешко болесно друштво . Као што кажу , мораш прво да дотакнеш дно да би узлетео . Значи, и геј параду и Гучу и Фарму и сличне будалаштине треба потенцирати све док не схватимо у каквом смо глибу. Od greha smo svi tesko bolesni, to je nesto sa cim se treba pomiriti. Al ne treba gresne zakonom leciti, vec doborovljno u crkvi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Destruktivna je jer utiče na pad nataliteta. trololol. Kad bi se homoseksualci i lezbejke tako uparivali to bi bilo destruktivno po porodicu. Siguran sam da i toj bolesti ima leka. Isto kao što je rešenje narkomana lečiti, a ne davati im raznorazna prava. Narkomani i imaju prava. Narkomane niko ne sili na lecenje niti ih sili da budu narkomani. Isto tako i homoseksualce. Ako je narkomanija bolest, onda su svi pusaci duboko i tesko bolesni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 trololol. Znas sta je najgore? Sto ja mislim da nije trol... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Narkomani i imaju prava. Narkomane niko ne sili na lecenje niti ih sili da budu narkomani. Isto tako i homoseksualce. Ako je narkomanija bolest, onda su svi pusaci duboko i tesko bolesni. Nisam za to da se leče na silu, ali protiv toga sam da i jedni i drugi propagiraju svoju bolest. Ti izjednačavaš pušača i heroinskog zavisnika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Siguran sam da 99 posto tih ljudi nije iskusilo pakao droge, nego su velike demokrate koje bi samo da dele prava. Svako ima pravo da sa sobom radi šta kot želi. E 99% ljudi verovatno nisu iskusili pakao droge, ali mi se nekako čini da je većina iskusila njene blagodeti, barem mi se tako čini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука