Jump to content

Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде. Ево мој избор : менаџер, ПЕС, стронхолд/ ејџ/ кол оф дјути и медал оф онор. Врло, врло сужен избор, играо сам све што воле млади, али ове бих што би се рекло понео на пусто острво.  :)

Stratrgije: Cossacks (samo prvi deo), Empire Earth (samo prvi deo i ajde može i drugi da prođe), Age of Mitology, ceo serijal Total War izuzev Napoleona, Civilizacije, Knight of Honour

Jedna open world RPG:Skyrim

Logičke: Portal i Q.U.B.E

MMO: LoL

I evo dve mini igrice nađite ako hoćete i prve delove i nastavke: On the edge i Shift

Подели на овим сајтовима

Molim drzite se teme, ne pretvarajte razgovor u "test play"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Stavarno je bedan osećaj kad provedeš 5-6 sati igrajući igrice, sav se ucrvaš.

Bedan je osecaj kad igranje dozivis kao dangubu, nema nista grdje!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks

Ne mogu da se izbavim.

Više puta sam deinstalirao igru.

Plaćao sam par stotina evra u igri.

Jedan drug me "navukao" na igru.

Uveče i noću igram, i onda ujutro izbrišem igru i kažem da neću više i onda sledeće veče opet.

POMOĆ!!!!!!!!!

Игра је скроз лоша.

А потрошиш на стотине евра на каву и пиво па ниси зависник.

Само нађи другу занимацију.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

А и ти га сестро сад претера...

На жалост нисам претерала...мрзи ме сад да куцам а и није за форум, али ако буде некад неко окупљање, подсети ме да ти испричам. Нећеш играти ни Фармвилле после тога.

Подели на овим сајтовима

Mislim da si ateisticki trol :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

У књизи "Христос је твоја слобода" се каже да су игрице од ђавола и опасне и грех.

Jos, daj jos citata!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

У књизи "Христос је твоја слобода" се каже да су игрице од ђавола и опасне и грех.

Шта мислите о тој књизи.

http://www.youtube.com/watch?v=CjuHgYCxoKY

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...