Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ајде. Ево мој избор : менаџер, ПЕС, стронхолд/ ејџ/ кол оф дјути и медал оф онор. Врло, врло сужен избор, играо сам све што воле млади, али ове бих што би се рекло понео на пусто острво. Stratrgije: Cossacks (samo prvi deo), Empire Earth (samo prvi deo i ajde može i drugi da prođe), Age of Mitology, ceo serijal Total War izuzev Napoleona, Civilizacije, Knight of Honour Jedna open world RPG:Skyrim Logičke: Portal i Q.U.B.E MMO: LoL I evo dve mini igrice nađite ako hoćete i prve delove i nastavke: On the edge i Shift Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Molim drzite se teme, ne pretvarajte razgovor u "test play"... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Даде Брат Дражен молитву за престајање са лошим навикама од владике Николаја: молитва Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Jedno vreme sam i ja provodio noći igrajući kojekakve igrice, al' nekako me je prošo interesovanje pa sam prestao. Skoro sam instalirao opet i smaraju me. Stavarno je bedan osećaj kad provedeš 5-6 sati igrajući igrice, sav se ucrvaš. Pa kontam što si stavio nick "bednik". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Stavarno je bedan osećaj kad provedeš 5-6 sati igrajući igrice, sav se ucrvaš. Bedan je osecaj kad igranje dozivis kao dangubu, nema nista grdje! Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 He malopre me je brat zvao da me pita koja mi je šifra za WoT hoće da igra Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks Ne mogu da se izbavim. Više puta sam deinstalirao igru. Plaćao sam par stotina evra u igri. Jedan drug me "navukao" na igru. Uveče i noću igram, i onda ujutro izbrišem igru i kažem da neću više i onda sledeće veče opet. POMOĆ!!!!!!!!! Игра је скроз лоша. А потрошиш на стотине евра на каву и пиво па ниси зависник. Само нађи другу занимацију. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 А и ти га сестро сад претера... На жалост нисам претерала...мрзи ме сад да куцам а и није за форум, али ако буде некад неко окупљање, подсети ме да ти испричам. Нећеш играти ни Фармвилле после тога. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bednik Написано Јун 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 играм умерено како кад, увече најчешће. Не плаћам стално. Двоумим се. То ми је најзгоднији хоби. Видећу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 http://www.savetovalistemozaik.com/sr/kbt.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bednik Написано Јун 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 У књизи "Христос је твоја слобода" се каже да су игрице од ђавола и опасне и грех. Шта мислите о тој књизи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Mislim da si ateisticki trol verum est in beer and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 У књизи "Христос је твоја слобода" се каже да су игрице од ђавола и опасне и грех. Jos, daj jos citata! ВИЛМА and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 У књизи "Христос је твоја слобода" се каже да су игрице од ђавола и опасне и грех. Шта мислите о тој књизи. http://www.youtube.com/watch?v=CjuHgYCxoKY oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 http://www.e-slovo.net/Products/966-hristos-je-tvoja-sloboda-pravoslavno-lecenje-od-bolesti-zavisnosti.aspx Производи који су купљени уз овај производ http://www.e-slovo.net/Products/931-arhimandrit-rafail-karelin-put-hriscanina.aspx arhimandrit-rafail-karelin <3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука