Jump to content

"Да те питам... немој да ме прекидаш! А шта мис&#108

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

dobra je... ali ipak

Nervozni Postar/Rule/ - Salko dinamitas

pazi komentar sa youtube-a

#

LAMMIE77 zbog ove pjesme sam bio u zatvoru. ali je bilo vrijedno!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

:cheesy2: 1314_womens :cheesy2: 0110_hahaha :cheesy2: 0102_laugh :cheesy2: klapklap klapklap 1405_love 1405_love 1405_love tanning https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/bliss_jeeee.gif bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee 10900 10900 10900 0503_music 0907_sport 0907_sport 11122 0512_music 0512_music pivo pivo 1406_love 1406_loveSVIM HRIŠĆANIMA OD SVEG SRCA ČESTITAM VAŠ PRAZNIK, MOLEĆI BOGA DA NAM DA SNAGE I RAZBORITOSTI I PAMETI I SVAKOGA DOBRA! amin-nas :cheesy: bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee OJ JEST OVAJ BRZ SKOČKO JEDVA GA SAFATAH!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Могла бих и ја мало  bliss jeeee да не испаднем из форме grouphug

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...