Jump to content

Ekrem Jevric pozdravlja predsjednika ''Kosova'' (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Он је ментално ретардиран. Стварно је дно дна што се спрдају са таквим човеком.

Подели на овим сајтовима

На делу је "екремизација Србије''!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

ХАХАХА. Је ли ово могуће?

Од свих фора са Екремом највише сам плакао од смеха кад сам видео Виндоус ИКС-ПЕ Екрем Јеврић едишн.  

9071528814_f0233eb81b_o.jpg

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Он је ментално ретардиран. Стварно је дно дна што се спрдају са таквим човеком.

Po klasifikaciji Wechsler Adult Intelligence Scale on bi bio umereno mentalno retardiran. Stvarno je sramota šta ljude zabavlja. Nije to ništa novo, nije ni neuobičajeno, uvek je bilo takvih ljudi u mestu i sigurno ste i vi znali nekog takvog, ali nije bilo zloupotreba i da mediji zarad gledanosti se iživljavaju danima.

Na You tube ima tih klipova koliko hoćete. Uglavnom tu možemo da vidimo šta je to ljudima interesantno.

Подели на овим сајтовима

Па што га Екрем не би поздрављао .. ПреЦедњака Косова .. кад га и ПреЦедНик Србијанероса поздравља .. грли се и љуби са њомЕ .. А Дачи  је премијеров род рођени.. једино се Вучић ту држи ко (Видовдански ) Победник ...

Кукала нам мајка .. 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Није Екрем глуп, он је примитиван али није глуп.

Глупандер не зна ни за своје ни за туђе.

Екрем добро зна за своје, по туђем пљује.

Ал што вели Рилски о чему ми причамо...

Подели на овим сајтовима

Pitao je predsednika Kosova kako mu je žena. Očigledno je čovek upućen i prati pomno politiku u regionu  greengrin

Подели на овим сајтовима

О овој теми се нема шта више ни рећи . Сви су дали довољно коментара који описују ситуацију . Јасно је да се ради о човјеку , који има посебне потребе и који никако не би смио да се нађе у једној емисији оваквог типа . Уз то , није он нимало наиван . Зна он врло добро зашто је то урадио (јер они су ипак више "његови" него сви ми) , мада не постоји никаква потреба прозивати га и/ли уопште узимати у обзир то што је он изговорио , јер његове ријечи немају никакву тежину . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Sta baljezgate, kakva mentalna retardiranost, kakav covek sa posebnim potrebama, vecu glupost nisam davno procitao, to pisete samo zato sto vam se tako hoce, a sto je laz, ne znam zasto lazete sami sebe pa i druge, zato sto vam se tako svidja jel, ili samo obznanjujete svoju mrznju i prezir i prosirujete dalje? Cuj hriscanski forum... ili se samo tako cesljamo...

Covek je musliman.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jesi ti doktor, ili ti je samo ego doktorirao?

Ne znam samo ko na ovoj planeti nije bolestan...

"Jer ako ljubite samo one koji vas ljube, kakvu ćete platu imati? Jer i grešnici ljube one koji njih ljube. I ako činite dobro onima koji vama čine dobro, kakvu ćete platu imati? Jer i grešnici čine tako. I ako pozdravljate samo braću svoju, šta činite više nego drugi? Ne čine li tako i carinici?"

To nam nije dato na znanje radi drugih...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...