Баба Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Југо игра каљинку : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 И би тама..... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ватромет! Ајде, ајде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 0102_laugh heaven kolo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 kakav Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 мени се десило слично, па сам баби мењао сијалицу! 0102_laugh Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 0102_laugh heaven kolo2 4chsmu1 crossrc Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 мени се десило слично, па сам баби мењао сијалицу! heaven добро кад није клима.... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ne znam da li je ovo neko postavio.... Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ne znam da li je ovo neko postavio.... Nešto mi se javlja da je ovaj milicajac ... Mozartov zemljak ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ne znam da li je ovo neko postavio.... Nešto mi se javlja da je ovaj milicajac ... Mozartov zemljak ! To ti kazem 0205_whistling. Bas ti hvala sto si rekao umesto mene, a ti kao bese ateista? E, nisi vise, dobrodosao u klub, mislju se prepoznajemo 0110_hahaha Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ne znam da li je ovo neko postavio.... Nešto mi se javlja da je ovaj milicajac ... Mozartov zemljak ! hahaha..................... a za sebe ćutiš.... aj kaži ljudima da si i ti moj zemljak, nemoj si fish Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 SAMAR NA SVADBA.......HAHAHAHAHA НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука