Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ja mislim da je dobro sto se Rusija amerikanizuje jer ipak nema bolje zemlje za biznis od USA i nije lose da nesto od toga zazivi i u Rusiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Па само сам реко, тако питање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 У руском језику има пуно речи које сасвим нешто друго значе. Например понос (тачније панос) је на руском пролив. Или реч попа је задњица. Тако да треба пажње ако се одлучите за посету. Иако језици личе једни на други међубогословски разговори Руса и Срба су отежани због терминолигије. Заправо званична верзија је управо та. Тренутно је на државној телевизији филм Иронија судбине. Сваке године на Нову Годину он се показује од 1975 године. И сви гледају! РУСИЈА ЈЕ ЗЕМЉА КОЈА ЈЕ ДОЖИВЕЛА ВЕЛИКУ НЕСРЕЋУ! и она се продужава. Потпуни губитак смисла...дезорјентација...Алефшин каже да су олако примили комунизам. Да, али само незнатни слој. Комунизам су примили огњем и мачем! У неким местима у току револуције су страдали ко наши у Јасеновцу. Та Русија коју сам могао да волим не постоји. Али за земљу неку шта значи волети или неволети? Неразумем, волети људе у њој, културу или природу...шта? Вероватно све то одједном. Али ко то од вас може рећи и на основу чега..Који су критеријуми? Међутим ја сам у предности. У случају свеопштег рата могу да бирам кога ћу штитити. ја то на основу војних књижица пишем. Нисам срео Руса који је био у Србији да се није одушевио а неки су скоро заплакали кад су ми причали како су их срели. Ван Москве "нас више воле". Међутим, односи су се променили у последњих 10 година драстично. Платонске љубави колико оћете...а праве незнам.Једини народ који није ратовао против Руса смо ми и Грци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Американизација Русије(читај дебилизација) није добра. Кна ако можеш да неког словенског православног типа натакнеш америчку главу...добијеш 8. путника тако нешто. То Русији полако долази главе. А можда, какао они кажу дошло је главе. Путина и Медведева у Русији не воле! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ja mislim da je dobro sto se Rusija amerikanizuje jer ipak nema bolje zemlje za biznis od USA i nije lose da nesto od toga zazivi i u Rusiji ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ? ???? ??????????????? ? ????????????? ?? ?????? ????????????, ????????? ????, ????????, ???????? ???., ? ?? ?? ?????? ???????????, ????????, ?????? ??????????????? ???. ? ?? ??? ????? ????? ???????? ????? ? ?????, ? ??? ???? ???????????. ????? ??, ??? ??? ??? ??????, ????? ??? ???? ?? ?????? ?????? ??????????, ???? ?? ??? `???? ?? ??????? ?????? ?????? ? ???????????`. `?????`. `? ???? ??? ??????????, ??? ?? ??? ?????, ????? ???? ?? ?? ?? ??????, ? ????? ???? ?? ?? ???????`. ?? ??????, ? ??????? ???? ????? ? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tasha Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ????? ????? ??????? ?????,???? ????? ????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ??? ?????? "???????????" ?????????,?????? ??????????? ?? par exelans,??????? ????????? ?????,?? ?? ???????????,???? ? ??? ???? ??????? ???????,??? ??? ?? ?? ????. ???? ?? ?? ????????,??? ??? ??????? ???? ? ??????????? ? ????,??? ????? ?????? ????? ??????,? ???????? ????????????? ?????,??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ?? ???? ???????... Postovani gospodine! Moj suprug je Rus i on Vas pita gde ste vi bili i cim ste se bavili u vremenima Jugoslovenske krize? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 sestro Tasha uz duzno postovanje vama i vasem suprugu ipak mislim da pitanje nije na mestu jer isto tako neko moze da pita vas i vaseg supruga Diskutujmo dostojno bez medjusobnog prozivanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?????? ? ????????? ? ?????? ?? ????! ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ????? ????? ??????? ?????,???? ????? ????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ??? ?????? "???????????" ?????????,?????? ??????????? ?? par exelans,??????? ????????? ?????,?? ?? ???????????,???? ? ??? ???? ??????? ???????,??? ??? ?? ?? ????. ???? ?? ?? ????????,??? ??? ??????? ???? ? ??????????? ? ????,??? ????? ?????? ????? ??????,? ???????? ????????????? ?????,??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ?? ???? ???????... ?? ??? ?? ???????.???? ?? ?????????? ?????? ???? ? ????? ??????? ????????? ????????,??????? ????? ???? ???? ?? ?????? ?? ????? ?? ???. ???? ???,?? ? ?????? ??????? ???????,??? ????: -??????? ??????! ?? ???? ??? ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ???? ?? ? ???? ???? ? ??????? ? ??????? ?????? 0110_hahaha ?????,????? ?????? :smiley: ???? ??? ???????? ?????,???? ????? ????,????. ???? ??? ????? ?????? :smiley: ???? ??? ?? ???????????? ????? ????,???? ?????? ? ??????. ???...????? 0110_hahaha Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ????? ????? ??????? ?????,???? ????? ????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ??? ?????? "???????????" ?????????,?????? ??????????? ?? par exelans,??????? ????????? ?????,?? ?? ???????????,???? ? ??? ???? ??????? ???????,??? ??? ?? ?? ????. ???? ?? ?? ????????,??? ??? ??????? ???? ? ??????????? ? ????,??? ????? ?????? ????? ??????,? ???????? ????????????? ?????,??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ?? ???? ???????... ?? ??? ?? ???????.???? ?? ?????????? ?????? ???? ? ????? ??????? ????????? ????????,??????? ????? ???? ???? ?? ?????? ?? ????? ?? ???. ???? ???,?? ? ?????? ??????? ???????,??? ????: -??????? ??????! ?? ???? ??? ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ???? ?? ? ???? ???? ? ??????? ? ??????? ?????? 0110_hahaha ?????,????? ?????? :smiley: ???? ??? ???????? ?????,???? ????? ????,????. ???? ??? ????? ?????? :smiley: ???? ??? ?? ???????????? ????? ????,???? ?????? ? ??????. ???...????? 0110_hahaha 0110_hahaha crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Изгледа да данас претеже не волим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 E a ja je volem puno!!!! .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 Под Путином и Медведовинм Русија је продужила пут који је зацртао Јељцин и те реформе.Живим овде па знам. Ради се о козметици а не реалном подизању Русије. Новинарима не верујте. Оливера, људи воле или неволе СВОЈ ПРЕДСТАВЕ У ГЛАВИ а не реалност. И ај обожавам Америку с њеним могу ћностима. Али то је у мени у глави.Цар је заиста много урадио за ДСрбију а ли су то били други људи. да ли је неко читао мемоаре Примакова? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 ??? ??????? ? ??????????? ?????? ?? ????????? ??? ???? ?? ??????? ?????? ? ?? ???????.????? ???? ?? ????. ???? ?? ? ????????? ? ?? ??????? ???????? ??????. ?????????? ?? ???????. ???????, ???? ???? ??? ?????? ???? ????????? ? ????? ? ?? ????????. ? ?? ???????? ??????? ? ????? ???? ????????. ??? ?? ?? ? ???? ? ?????.??? ?? ?????? ????? ?????? ?? ??????? ? ?? ?? ?? ???? ????? ????. ?? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????????? ?????????, ?? ????? ?? ??????? ?????? ???? ????. ??? ????? ?? ??? ??????? ??????? ???? ??????????????? ????????? ??????. ?????? ?? ???? ????? ?? ???? ???? ????????. ???? ? ??? ?????? ???????, ?????? ???? ????. ???? ??? ????????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 Izmedju ostalog,i zbog ovoga volim Rusiju Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука