Jump to content

Зашто волимо / не волимо Русију?

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Укратко да образложим свој одговор. Дакле, оно што не волим код ( дела) Руса је што су се олако предали једној тако опакој идеологији као што је безбожни комунизам, зато што и сада тамо харају дрога, абортуси( међу првима у свету) и сличне пошасти, а са друге стране сам задивљен и импресиониран 20-вековним мученицима по Сибиру. Њих не само да поштујем и волим већ им се и искрено клањам! , Наравно руско православље је дивно, Православна Црква јесте једна, али Руси су му дали неки посебан и оригиналан печат. Не бих да понављам које све познате светитеље и мислиоце веома поштујем и волим, а то је оно најлепше у Русији.

Такође, Москва јесте за мене Трећи Рим( Руси додају и оно `четвртога неће бити!`), она је оно што је некада била Византија без обзира на све објективне слабости и то увек имам на уму када размишљам о овој теми. Без обзира на све, надам се још већем уздизању Русије у сваком погледу, навијам за Русију што би се рекло... Ипак, оно што није ваљало и што не ваља-не пада ми на памет да оправдавам!

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ???? ??????? ????? ?????? ??????, ??????? ????????????.

????? ???? ??? ???????? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????? ??????, ???? ? ????? ??????, ???? ???? ???? ? ? ????.  ???? ???? ?? ????? ??????? ?????? ? ?????? ????? ????. ?? ??? ?? ????, ?????? ??, ??????? ??????????......  ???? ?? ?????? ??....    0202_238 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

????? ?? ???? ???? ??????? ????? ?????? ??????, ??????? ????????????.

????? ???? ??? ???????? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????? ??????, ???? ? ????? ??????, ???? ???? ???? ? ? ????.  ???? ???? ?? ????? ??????? ?????? ? ?????? ????? ????. ?? ??? ?? ????, ?????? ??, ??????? ??????????......  ???? ?? ?????? ??....     https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif

??????, ???? ??  1317_womens

Подели на овим сајтовима

0104_cheesy  1405_love

Евгений Родионов, Вы знаете, чьё имя выбрали своим ником?

Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23)

Подели на овим сајтовима

0104_cheesy  0110_hahaha

??????? ????????, ?? ??????, ??? ??? ??????? ????? ??????

Yes 0110_hahaha

??? ???? ???? ??? ?? ?? ??????? :)

Svetlana I don't speak Russian 0110_hahaha

???? ?? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ???? ???? ??? ???? ????

Hvala puno

Подели на овим сајтовима

Имам утисак да сам Оливеру нечим увредио питајући где живи. Ово пишем из свог стана скоро у центру Москве па питајте. Иначе тема би требало другачије да гласи.

Подели на овим сајтовима

??? ???? ???? ??? ?? ?? ??????? :)

Svetlana I don't speak Russian 0110_hahaha

???? ?? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ???? ???? ??? ???? ????

? ???????????? ??? ??????: ????-????, ????? - ??????, ? ?, ???? ?? ???????? ??????????, ???????? ??? ???????? 0104_cheesy

????????!!!  0110_hahaha 0110_hahaha ?????!

Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23)

Подели на овим сајтовима

Русију не волем зато што је далеко, а волем је што је велика.

Русију не волем зато што више није православна империја, а волем је зато што су Путин и Међедов на власти.

Русију не волем зато што је продала Аљаску, а волем је зато што јој је најјугоисточније утврђење било у Калифорнији.

Русију не волем зато што У Москви има млого џамија, бизмисмена,све рачуњају у доларима,и млого је у Москви народа исквареног, а волем је зато што у Москви се налазе најлепше православне цркве на свету, зато што је то једини Вавилон пун светитеља и св.мученика,и што има Кремљ, зато што је највећи град у Православљу.

Русију не волем зато што је спора па нам никад не помогну на време, ал је волем зато што је силна па увек на крају најури наше душмане.

Русију не волем зато што се американизује, а волем је зато што је то једина Велика Србија коју ми имамо.

А и то што је толко волем - не волем.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ????? ???? ??? ?? ??????, ? ????? ?? ??? ?? ??????.

?????? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ??????????? ????????, ? ????? ?? ???? ??? ?? ????? ? ??????? ?? ??????.

?????? ?? ????? ???? ??? ?? ??????? ??????, ? ????? ?? ???? ??? ??? ?? ???????????????? ???????? ???? ? ???????????.

?????? ?? ????? ???? ??? ? ?????? ??? ????? ??????, ??????????,??? ???????? ? ????????,? ????? ?? ? ?????? ?????? ??????????, ? ????? ?? ???? ??? ? ?????? ?? ?????? ???????? ??????????? ????? ?? ?????, ???? ??? ?? ?? ?????? ??????? ??? ????????? ? ??.????????,? ??? ??? ?????, ???? ??? ?? ??????? ???? ? ???????????.

?????? ?? ????? ???? ??? ?? ????? ?? ??? ????? ?? ??????? ?? ?????, ?? ?? ????? ???? ??? ?? ????? ?? ???? ?? ????? ?????? ???? ???????.

?????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????????????, ? ????? ?? ???? ??? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ???? ?? ?????.

? ? ?? ??? ?? ????? ????? - ?? ?????.

????? ?? ???????? ?????? ???? ??? ???????? ?? ???? ??????!

P.S. ???? ???????? ??? ?? ??????, ?? ?? ??????? ?? ?? ???????? ?? ????????? ?????? ? ?? ?? ???? ?? ????  0110_hahaha

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...