pretorius Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ???? ?????? ???, ??? ??????? ? ??????? - ?? ??? ???? ????? ???????:????????????, ??????????? ?? ?????? ??????, ???? ?? ??????? ???, ???????, ?? ????? ?? ????? ????????, ? ??????? ??????? ??? ????. ? ???? ? ???, ??? ???? ???????????? ??????? ???-?? ????? ????, ??? ?? ?? ????? ??????, ? ????? ?????? ????????????, ?.? ??, ??? ??????? ? ???????????? ? ??????. ????? ??????????? ?????????? ???????. ? ?,????? ??????? ?? ?????, ??? ?? ???, ??? ??????? ? ??????? ????? ??????????????, ??? ??? ??? ????????????? ?????? ????? ????? ?????????? ??????????? ????? ????, ??? ????? ???? ????? ? ??????. ? ??????? ????????? ????? ??????????. ? ??? ?? ???????? ?????? ????? :smiley: ??.?. ? ? ??? ?? ?????. ? ???: ????? ? ??? ???????? ???????? ???????? ????????????? ??????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Да... 1405_love Хвала на објашњењу pretorius. Лично, моја везаност за Русију је конплекснија. И свакако не могу да кажем да је волим само због православља. Православље је неодвојиво од руског народа и културе, и као и свака историја, историја руског народа је специфична...али њена комлексност је неодољива. Што се назива теме тиче у праву сте, мењам. Морам да признам да ме је мало изненадила сувопарност ваших одговора, наиме ставови су јасни али не образложени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ? ?,????? ??????? ?? ?????, ??? ?? ???, ??? ??????? ? ??????? ????? ??????????????, ??? ??? ??? ????????????? ?????? ????? ????? ?????????? ??????????? ????? ????, ??? ????? ???? ????? ? ??????. ? ??????? ????????? ????? ??????????. ? ??? ?? ???????? ?????? ????? :smiley: ? ?.?. ? ? ??? ?? ?????. ? ???: ????? ? ??? ???????? ???????? ???????? ????????????? ??????????? ???????? pretorius, ?????? ???????? ????????? ???????????, ? ??? - ?????? ??????? :smiley:??? ????????????? ???????? ????????? ???-?? ???????? ?? ???????????, ??? ????? ???????? ??? ????????. Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ???????? pretorius, ?????? ???????? ????????? ???????????, ? ??? - ?????? ??????? :smiley: ??? ????????????? ???????? ????????? ???-?? ???????? ?? ???????????, ??? ????? ???????? ??? ????????. ?????? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Љубав према страној земљи,није ништа друго до врста психичке девијације познато под именом "Кеснофилија" Конкретно,српско русофилство је par exelans,ниједан словенски народ,па ни православан,није у тој мери опчињен Русијом,као што су то Срби. Нећу да се понављам,већ сам отворио тему о русофилству у срба,али после срамне улоге Русије,у расплету Југословенске кризе,где су Срби прошли ко боси по трњу,ја сам са њима завршио... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ????? ??????? ?????,???? ????? ????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ??? ?????? "???????????" ?????????,?????? ??????????? ?? par exelans,??????? ????????? ?????,?? ?? ???????????,???? ? ??? ???? ??????? ???????,??? ??? ?? ?? ????. ???? ?? ?? ????????,??? ??? ??????? ???? ? ??????????? ? ????,??? ????? ?????? ????? ??????,? ???????? ????????????? ?????,??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ?? ???? ???????... ??????, ???? ?? ???? ????????????. ?????? ?? ?????? ?????????? ????-????, ??? ?? ?? ???? ?? ??? ? ?? ????????? ????? ????????, ??? ??? ??, ??????, ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Љубав се не објашњава и не оправдава, не стоји на аргументима и доказима! А ови што не воле, могу и да објасне. Ја ћу само цитирати једног великог светитеља 20 века. Намерно на руском језику. "У русской души есть свой рай и свой ад. Нигде нет ада более страшного, и нигде нет рая более дивного, чем в русской душе. Ни один человек не падает так глубоко, до последнего зла, как русский человек; но точно так же ни один человек не достигает так высоко, выше вершин, как русский человек. История свидетельствует: русская душа мечется между самым черным адом и самым светлым раем. Мне кажется, что из всех душ на земле, у русской души самый жуткий ад и самый чарующий рай. В драме русской души участвуют не только все ангелы неба, но и все дьяволы ада. Русская душа — самое драматическое поприще, на котором беспощадно борются ангелы и дьяволы. За русскую душу ревниво бьются миры, бьются Сам Бог и сам сатана. Что составляет и представляет рай русской души? Рай русской души представляют и составляют богоносцы и христоносцы земли русской, русские святые: от святого Владимира и до патриарха Тихона исповедника. Огромен, чудесен, бесконечен рай русской души, ибо огромна, ибо чудесна, ибо бесконечна святость славных святых русской земли." Преподобный Иустин Попович Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ????? ??????? ?????,???? ????? ????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????? ??? ?????? "???????????" ?????????,?????? ??????????? ?? par exelans,??????? ????????? ?????,?? ?? ???????????,???? ? ??? ???? ??????? ???????,??? ??? ?? ?? ????. ???? ?? ?? ????????,??? ??? ??????? ???? ? ??????????? ? ????,??? ????? ?????? ????? ??????,? ???????? ????????????? ?????,??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????,?? ??? ?? ???? ???????... A?? ?? ?????? ??????????? ???, ???? ??? ?? ???????, ?????, ?? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Е да си мене пито за цитат рекла би ти да ово цитираш. (Шметерлинг) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Volim i postujem Ruse kao Pravoslavnu i slovensku bracu i imam odredjenih osecanja prema Rusiji ali ne treba preterivati niti praviti iluzije i mitove od toga ! Ako stavimo na stranu pojedine navijacke grupe i pokrete u Rusiji koji nas simpatisu videcemo da je Rusija zemlja koja najnormalnije gleda u svemu svoje interese pa tako i u odnosu prema nama ! Treba razvijati prisne bratske odnose na nivou Crkava i drzavnih vlasti ali nikako ne ici u rusofilstvo ! U kriznim vremenima na prostoru ex yu isto bi se poneo i Putin kao i Jeljcin ,mozda bi bio za najinsu cvrsci ali svakako da ni on nebi ugrozavao trziste Eu i Usa zbog Srbije ,to je realnost ! Ja licno nebih verovatno nikad isao da posetim Rusiju iz prostog razloga jer je kod njih mnogo ladno i svaka im cast kako mogu da zive tamo ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ????? ?? ?? ????????? ? ?? ?????????, ?? ????? ?? ??????????? ? ????????! ? ??? ??? ?? ????, ???? ? ?? ???????. ?? ?? ???? ???????? ?????? ??????? ????????? 20 ????. "...????? ??? ??? ????? ?????????, ? ????? ??? ??? ????? ???????, ??? ? ??????? ????. ?? ???? ??????? ?? ?????? ??? ???????, ?? ?????????? ???, ??? ??????? ???????; ?? ????? ??? ?? ?? ???? ??????? ?? ????????? ??? ??????, ???? ??????, ??? ??????? ???????. ??????? ???????????????: ??????? ???? ??????? ????? ????? ?????? ???? ? ????? ??????? ????..." ??????????? ?????? ??????? ???????! ??? ??????? ?????? ????????? ??????? ???? ???? ?? ?????? ???????? ?????? ???????. ??????????? ???? ???????, ???? ???? ? ???! Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Искрено не знам шта би било од нас да није оваквог Путина какав је баш сада. Све воће из мог краја откупили су Руси, пропало би начисто, јер је преродило, а где пласирати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Volim i postujem Ruse kao Pravoslavnu i slovensku bracu i imam odredjenih osecanja prema Rusiji ali ne treba preterivati niti praviti iluzije i mitove od toga ! Ako stavimo na stranu pojedine navijacke grupe i pokrete u Rusiji koji nas simpatisu videcemo da je Rusija zemlja koja najnormalnije gleda u svemu svoje interese pa tako i u odnosu prema nama ! Treba razvijati prisne bratske odnose na nivou Crkava i drzavnih vlasti ali nikako ne ici u rusofilstvo ! U kriznim vremenima na prostoru ex yu isto bi se poneo i Putin kao i Jeljcin ,mozda bi bio za najinsu cvrsci ali svakako da ni on nebi ugrozavao trziste Eu i Usa zbog Srbije ,to je realnost ! Ja licno nebih verovatno nikad isao da posetim Rusiju iz prostog razloga jer je kod njih mnogo ladno i svaka im cast kako mogu da zive tamo ! ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ????? ?? ? ???? ??????????? ???? ?? ?????? ?? ????? ??? ?? ???? ????.??? ?? ?? ????? ?????? ??? ????? ????? ???? ??????????. ??? ???? - ???? ? ?????? ???? ?????? ?????? ? ???? ? ?????? ????? ??????. ?????, ? ????? ?????? ??????? ??????, ???? ????? ????? ???????? (??? ??, ?????, ???????), ? ? ????? - ????????? ?????. ? ?? ?? ???? ?????. ????? ?? ???????? ? ??????? ???? ?? ? ?????? ?? ???? ?????? ????????? ?? ?? ???? ????? ? ?????? ?????? ? ???? ?? ?????????? ??? ???? ?? ??? ?? ??????. ? ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ??? ?????????? ?????. ???????!?????????? dada ??? ??????? ?????? ????????? ??????? ???? ???? ?? ?????? ???????? ?????? ???????. ??????????? ???? ???????, ???? ???? ? ???! ?????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ??????? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ?? ???? ??????? ?????? ????? ?? ??? ????. ??? ???? ?? ??? ????? ???????? ?? ????, ??????? ?? ???????, ??? ?? ?????????, ? ??? ?????????? Kakve veze ima Putin sa trgovinom ,ti Rusi koji otkupljuju svakako da imaju profit kad se time bave (otkup i plasman voca ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Volim i postujem Ruse kao Pravoslavnu i slovensku bracu i imam odredjenih osecanja prema Rusiji ali ne treba preterivati niti praviti iluzije i mitove od toga ! Ako stavimo na stranu pojedine navijacke grupe i pokrete u Rusiji koji nas simpatisu videcemo da je Rusija zemlja koja najnormalnije gleda u svemu svoje interese pa tako i u odnosu prema nama ! Treba razvijati prisne bratske odnose na nivou Crkava i drzavnih vlasti ali nikako ne ici u rusofilstvo ! U kriznim vremenima na prostoru ex yu isto bi se poneo i Putin kao i Jeljcin ,mozda bi bio za najinsu cvrsci ali svakako da ni on nebi ugrozavao trziste Eu i Usa zbog Srbije ,to je realnost ! Ja licno nebih verovatno nikad isao da posetim Rusiju iz prostog razloga jer je kod njih mnogo ladno i svaka im cast kako mogu da zive tamo ! ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ????? ?? ? ???? ??????????? ???? ?? ?????? ?? ????? ??? ?? ???? ????.??? ?? ?? ????? ?????? ??? ????? ????? ???? ??????????. ??? ???? - ???? ? ?????? ???? ?????? ?????? ? ???? ? ?????? ????? ??????. ?????, ? ????? ?????? ??????? ??????, ???? ????? ????? ???????? (??? ??, ?????, ???????), ? ? ????? - ????????? ?????. ? ?? ?? ???? ?????. ????? ?? ???????? ? ??????? ???? ?? ? ?????? ?? ???? ?????? ????????? ?? ?? ???? ????? ? ?????? ?????? ? ???? ?? ?????????? ??? ???? ?? ??? ?? ??????. ? ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ??? ?????????? ?????. ???????!?????????? dada ??? ??????? ?????? ????????? ??????? ???? ???? ?? ?????? ???????? ?????? ???????. ??????????? ???? ???????, ???? ???? ? ???! ?????.Pa naravno da nije cele godine ruska zima al nemaju bas ni tropska leta i nije mi to bas atraktivna klima ali naravno svako ko moze i voli treba da ide ! Ja nisam ni rekao da ruski narod nema simpatije prema nama ,naprotiv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука