Jump to content

Зашто волимо / не волимо Русију?

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• 4 weeks later...
  • Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

facenew22222222 1000000001010 klapklap

Хором је руководио проф Андреј Тарсјев, професор Филолошког факултета, филолог, изванредан човек. Имала сам ту част да га упознам. У састав хора улазили су студенти Фил. факултета у Београду.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Glavno da sam ja bio u Makedooniji, da nisam bio u vojsci ne znam kako bi a kad bi, to je isto ko da bi otišao u Pataganoju ili na Kurile, hahahaha! Vidjet Skopje pa umrijet, Vo u Skopje, vo iz Skopja, hahahaha! Joj. šta je tamo bilo voća, povrća, paradajza, krastavaca, jabuka, lubenica, mastike, rakije - sve za džabe, ko u raju. Na Vardaru, negdje kod Katlanova smo imali logor, neki od naših pametnih oficira naredio da imamo logor podići uz neku livadicu odmah kod Vardara i kad su ga ljudi seljani, domoroci odtamo upozoravali da ćemo tamo biti poplavljeni ko mišovi. I bili, do pojasa u vodi, puške, naoružanje i ostalu opremu evakuisali i tražili gnjurajući i rijući nosom po tom blatu i mulju ko stado divljih svinja, hahahaha, kad se toga sjetim.

E ovako to bilo samo stoput gore, kad nas Vardar poplavio. U sličnoj ovakvoj dolinici a Vardat izašo sav van, sve poplavio od zida do zida što bi se reklo, cijelu dolinu s jedne na drugu stranu, od brda do brda na drugoj strani.

1+maj+2010+katlanovo+014.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...