Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 369
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ако је истина - прво да се покријемо по глави од стида

Наравно, наравно, покрићемо се, али зависи од кога истина долази?! Уф, ала је јака истина Прва телевизија!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Наравно, наравно, покрићемо се, али зависи од кога истина долази?! Уф, ала је јака истина Прва телевизија!

Ко овде прича само о телевизији Прва?

Непријатни сте, прилично.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Јел? Дакле, наша црква је ужасно лоша? Свештеници који нису среброљубиви и искварени и лопови и педофили и хомосексуалци су изузетак? 

Не бих рекла. У сваком житу има кукоља, то да, али не прихватам тврдњу да смо ми сви кукољ а тек понеко зрно пшенице се нађе...

Ево на овом форуму, колико дивних људи, у нашим манастирима предобрих монаха и монахиња и верника, у црквама сјајних свештеника, и плус, колико дивног и поштеног народа међу атеистима. 

Живела сам на том фамозном западу, живим и овде са својима, не, ми смо диван народ и наша је црква дивна. А грешке ће се исправити и треба да се исправе, али не треба да се ниподаштава сопствено биће. 

Ovde se radi o vrlo konkretnim i velikim problemima, bez obzira na to kakva je Crkva u celini. Ti problemi traze da se rese pod hitno, a sve dok stoje predstavljaju odlican alat za ovakve napade na Crkvu.

I opet kazem - zmuranje nam samo odmaze i dodaje na muku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени није несхватљиво да један човек падне у грех, то је по људској слабости. У овом случају он сам повлачи и друге, исте оне које одобравају његово чињење, али са друге стане наводи нас на сабла3ан... Помолимо се 3а тог човека, не 3на он шта ради, многи се обмањују кад мисле да су у праву. Баш тад погрешимо.

Подели на овим сајтовима

Боље да питаш његове сценаристе :)

Ne verujem da njegovi scenaristi mogu da uticu da on radi ono sto ne zeli. A gledajuci par puta tu njegovu "komediju" isto cisto sumnjam da to nije njemu doslo na pamet da snima sam.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ко овде прича само о телевизији Прва?

Непријатни сте, прилично.

Ја причам, зато што је Иван Ивановић водитељ на Првој телевизији. Ништа није било лично написано (против Вас).

О томе колико сте Ви пријатни, не знам ништа, и немам времена да се бавим Вама.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Онда не цитирајте моје поруке тј. заобиђите ме.

Шта кажете на то да Ви заобиђете форум на којем свако има право да пише и цитира било кога?!  Имате могућност игноре или idi4qejsizd

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

"Ви сте со земљи; ако со обљутави, чим ће се осолити? Она већ неће бити низашта, осим да се проспе напоље и да је људи погазе. "

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...