Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Гордана, срећан пут 4869 Хвала! bliss jeeee https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Ако је истина - прво да се покријемо по глави од стида Наравно, наравно, покрићемо се, али зависи од кога истина долази?! Уф, ала је јака истина Прва телевизија! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Наравно, наравно, покрићемо се, али зависи од кога истина долази?! Уф, ала је јака истина Прва телевизија! Ко овде прича само о телевизији Прва? Непријатни сте, прилично. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Samo bih pitao tog malog coveka, sta je sa humorom?! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Samo bih pitao tog malog coveka, sta je sa humorom?! Боље да питаш његове сценаристе Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Јел? Дакле, наша црква је ужасно лоша? Свештеници који нису среброљубиви и искварени и лопови и педофили и хомосексуалци су изузетак? Не бих рекла. У сваком житу има кукоља, то да, али не прихватам тврдњу да смо ми сви кукољ а тек понеко зрно пшенице се нађе... Ево на овом форуму, колико дивних људи, у нашим манастирима предобрих монаха и монахиња и верника, у црквама сјајних свештеника, и плус, колико дивног и поштеног народа међу атеистима. Живела сам на том фамозном западу, живим и овде са својима, не, ми смо диван народ и наша је црква дивна. А грешке ће се исправити и треба да се исправе, али не треба да се ниподаштава сопствено биће. Ovde se radi o vrlo konkretnim i velikim problemima, bez obzira na to kakva je Crkva u celini. Ti problemi traze da se rese pod hitno, a sve dok stoje predstavljaju odlican alat za ovakve napade na Crkvu. I opet kazem - zmuranje nam samo odmaze i dodaje na muku... Срђан Шијакињић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана Анђеловић Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Мени није несхватљиво да један човек падне у грех, то је по људској слабости. У овом случају он сам повлачи и друге, исте оне које одобравају његово чињење, али са друге стане наводи нас на сабла3ан... Помолимо се 3а тог човека, не 3на он шта ради, многи се обмањују кад мисле да су у праву. Баш тад погрешимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Боље да питаш његове сценаристе Ne verujem da njegovi scenaristi mogu da uticu da on radi ono sto ne zeli. A gledajuci par puta tu njegovu "komediju" isto cisto sumnjam da to nije njemu doslo na pamet da snima sam. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Ко овде прича само о телевизији Прва? Непријатни сте, прилично. Ја причам, зато што је Иван Ивановић водитељ на Првој телевизији. Ништа није било лично написано (против Вас). О томе колико сте Ви пријатни, не знам ништа, и немам времена да се бавим Вама. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Онда не цитирајте моје поруке тј. заобиђите ме. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Dijana dobrodošla obi-wan and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Онда не цитирајте моје поруке тј. заобиђите ме. Шта кажете на то да Ви заобиђете форум на којем свако има право да пише и цитира било кога?! Имате могућност игноре или idi4qejsizd Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 "Ви сте со земљи; ако со обљутави, чим ће се осолити? Она већ неће бити низашта, осим да се проспе напоље и да је људи погазе. " Sara" and Nektarija је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Значи ипак имате времена да се бавите мноме sHa_sarcasticlol Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана Анђеловић Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Dijana dobrodošla Хвала лепо, дуго листам форум, напокон одлучих да се прикључим Sara", Nektarija, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука