Jump to content

Devojčica sa 15 godina zaradila prvi milion, i to na japankama

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мени грозно када гурну децу у свет одраслих, жао ми и Јустина Бибера и Логанки и свих. 

Половне пелене су хит!

Подели на овим сајтовима

Е да је мени тата био банкар пре 25 година, не би се Динкић сад шепурио по Србији...

Ali ti ne umes lepo da crtas japanke .... Dzaba tata bankar ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ali ti ne umes lepo da crtas japanke .... Dzaba tata bankar ...

Па да америкен дрим није само банкарство у позадини него је то пре свега таленат, инвентивност, идеја, креативност и наравно јака америчка воља за моћ.

Подели на овим сајтовима

Као што смо видели у гро америчких филмова, када пропада свет, па дође најгори бубуљичави амерички тинејџер кога су избацили из школе па спасе свет од злог руса.

(и да ме нико није питао какве сам то филмове гледала, хихихи)

Подели на овим сајтовима

Као што смо видели у гро америчких филмова, када пропада свет, па дође најгори бубуљичави амерички тинејџер кога су избацили из школе па спасе свет од злог руса.

Sta ima ko da te pita, vidi se da gledas dokumentarne filmove ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Odavno je jedan od znacajnijih srpskih akademika otkrio da su svi filmovi u 20. veku, narocito americki, snimani samo sa ciljem da se promovise satanizam i teorija evolucije.

Подели на овим сајтовима

Odavno je jedan od znacajnijih srpskih akademika otkrio da su svi filmovi u 20. veku, narocito americki, snimani samo sa ciljem da se promovise satanizam i teorija evolucije.

Ajде, ајде не убацуј сад клипове у тему.

Реч је о остварењу америкен дрима.

Држимо се теме!

Подели на овим сајтовима

Ajде, ајде не убацуј сад клипове у тему.

Реч је о остварењу америкен дрима.

Држимо се теме!

Pa americki filmovi koji velicaju poslovne svake druge americke uspehe JESU deo teme o ameriken drimu. :)

Подели на овим сајтовима

Pa americki filmovi koji velicaju poslovne svake druge americke uspehe JESU deo teme o ameriken drimu. :)

Немој да се вадиш, америкен дрим постоји и мимо филмова. Уосталом Гордана није причала о тим филмовима него о оним супер херојима који спасавају свет од апокалиптичних злих Руса.

То је друга тема.

Подели на овим сајтовима

Немој да се вадиш, америкен дрим постоји и мимо филмова. Уосталом Гордана није причала о тим филмовима него о оним супер херојима који спасавају свет од апокалиптичних злих Руса.

То је друга тема.

Pa i ti filmovi spadaju u tu grupu o kojoj ja govorim. Ako ameriken drim postoji mimo filmova to ne znaci da ti filmovi nisu deo ameriken drima.

Подели на овим сајтовима

И онда се појави у сред Амазона америчка застава преко целог екрана...порука је ваљда да да су бела америчка деца супериорна. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...