Gordana . Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Мени грозно када гурну децу у свет одраслих, жао ми и Јустина Бибера и Логанки и свих. Половне пелене су хит! https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Е да је мени тата био банкар пре 25 година, не би се Динкић сад шепурио по Србији... Лидија Миленковић, Срђан Ранђеловић, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Е да је мени тата био банкар пре 25 година, не би се Динкић сад шепурио по Србији... Ali ti ne umes lepo da crtas japanke .... Dzaba tata bankar ... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ali ti ne umes lepo da crtas japanke .... Dzaba tata bankar ... Па да америкен дрим није само банкарство у позадини него је то пре свега таленат, инвентивност, идеја, креативност и наравно јака америчка воља за моћ. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Crveni Baron and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Као што смо видели у гро америчких филмова, када пропада свет, па дође најгори бубуљичави амерички тинејџер кога су избацили из школе па спасе свет од злог руса. (и да ме нико није питао какве сам то филмове гледала, хихихи) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Као што смо видели у гро америчких филмова, када пропада свет, па дође најгори бубуљичави амерички тинејџер кога су избацили из школе па спасе свет од злог руса. (и да ме нико није питао какве сам то филмове гледала, хихихи) Sta ima ko da te pita, vidi se da gledas dokumentarne filmove .... Лидија Миленковић, Gordana . and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Као што смо видели у гро америчких филмова, када пропада свет, па дође најгори бубуљичави амерички тинејџер кога су избацили из школе па спасе свет од злог руса. (и да ме нико није питао какве сам то филмове гледала, хихихи) Odavno je jedan od znacajnijih srpskih akademika otkrio da su svi filmovi u 20. veku, narocito americki, snimani samo sa ciljem da se promovise satanizam i teorija evolucije. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Odavno je jedan od znacajnijih srpskih akademika otkrio da su svi filmovi u 20. veku, narocito americki, snimani samo sa ciljem da se promovise satanizam i teorija evolucije. Ajде, ајде не убацуј сад клипове у тему. Реч је о остварењу америкен дрима. Држимо се теме! Crveni Baron and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ajде, ајде не убацуј сад клипове у тему. Реч је о остварењу америкен дрима. Држимо се теме! Pa americki filmovi koji velicaju poslovne svake druge americke uspehe JESU deo teme o ameriken drimu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Pa americki filmovi koji velicaju poslovne svake druge americke uspehe JESU deo teme o ameriken drimu. Немој да се вадиш, америкен дрим постоји и мимо филмова. Уосталом Гордана није причала о тим филмовима него о оним супер херојима који спасавају свет од апокалиптичних злих Руса. То је друга тема. Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Немој да се вадиш, америкен дрим постоји и мимо филмова. Уосталом Гордана није причала о тим филмовима него о оним супер херојима који спасавају свет од апокалиптичних злих Руса. То је друга тема. Pa i ti filmovi spadaju u tu grupu o kojoj ja govorim. Ako ameriken drim postoji mimo filmova to ne znaci da ti filmovi nisu deo ameriken drima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ma amerika je to bato ... U tom njihovom ameriken drimu i koke nose zlatna jaja .... Pa kad izleti dvozucno, pa jos zlatno ....to ima samo preko bare ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 И онда се појави у сред Амазона америчка застава преко целог екрана...порука је ваљда да да су бела америчка деца супериорна. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука