Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Цитат Та чипка је у поентлас стилу,најтежи вез који се ради преко игле. Ако Бог да долазим следеће недеље за Бг. на блиц, али ћу обавезно потражити блузу коју сам планирала да купим код тетка Стане за ону свадбу. osamucen Поентлас? Први пут чујем мада ти се ја у то уопште не разумем.Е, ако се не чујемо до тад, овај штанд се налази на шеталишту Дунава, са Земунске стране, после хотела Југославија, после рампе. Гоца из Двери, иначе и сама трудница, продаје производе из манастира, књиге, везене радове, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Пуно хвала за ове податке,све сам записала, излапетис сам. Наћи ћу ја Гоцу.Имам и онај телефон. Ево, поентлас, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 дивота јел си ти радила? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Нисам Машо. Само сам ти послала да видиш. Иначе сам гледала како се ради. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Предивни радови а посебно венчаница. Драга Машо нека ти је срећно и Богом блаогословено венчање, да вам Господ подари много деце, здравље и слогу а све друго је мање битно. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Цитат Предивни радови а посебно венчаница. Драга Машо нека ти је срећно и Богом блаогословено венчање, да вам Господ подари много деце, здравље и слогу а све друго је мање битно. Амин!Хвала ти, сваког добра од Бога теби и твојима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ево да се и ја надовежем на ову тему. Ја се активном бавим ручним радом, хеклање, плетење, плетење бројаница, вез, шивење... А ево и да покажем моју венчаницу За шивење нисам много стручна па сам имала помоћ, а остало сам сама урадила... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ивана, неће да се отвори, да ниси ставила да могу да виде само пријатељи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Пробај сад, мислим да сам средила... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Као Царица Милица си 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Машоооооооооооооо,дивна ти је венчаница!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тако је чиста,једноставна... Оно што желим својима најдражима,најрођенијима,желим и теби,мужу твоме, и свом потомству вашем. Нека ти је срећно и дуговечно,сестро наша! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Mašo, videla sam sličnu haljinu kao tvoja u prolazu u Bezistanu. Nema nikakav vez na sebi i baš mi se dopala :smiley: Cena mi se već nije dopala uopšte 10,000.00 din 0202_238 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Цитат Цитат Предивни радови а посебно венчаница. Драга Машо нека ти је срећно и Богом блаогословено венчање, да вам Господ подари много деце, здравље и слогу а све друго је мање битно. klapklap Амин!Хвала ти, сваког добра од Бога теби и твојима. Hvala ti draga. 0110_hahaha My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Jel' se to ovde fakat hekla :smiley: ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Mašo, videla sam sličnu haljinu kao tvoja u prolazu u Bezistanu. Nema nikakav vez na sebi i baš mi se dopala :smiley: Cena mi se već nije dopala uopšte 10,000.00 din 0110_hahaha У синееее, а ја ову платила КОМПЛЕТНО 3.300 дин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука