Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Prota-vk ima obaveza izlazi Bozicno izdanje casopisa.Inace,docice,obecao mi je!Nema ni prote Nenada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ???? ????? ?????? ? spam https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif VRATILA SAM SEEEEEEE! confused Eh, nedostajali ste mi bas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Alonka,ja sam primetila da si bila u Zenskom kutku i sad te nema.Evo, evo ... sad cu ja tamo confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Алонка, приметила сам да си у почетку била активнија, па те једно време мање сретах, али савакако да бих приметила да те нема и недостајала би ми. Стално некуда журим , у мислима више, али имам и неку фијоку која сама овде све бележи. Волела бих само да се схвати да нисам злонамерна, нити волим да боцкам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ??????, ????????? ??? ?? ?? ? ??????? ???? ?????????, ?? ?? ????? ????? ???? ??????, ??? ???????? ?? ??? ????????? ?? ?? ???? ? ??????????? ?? ??. ?????? ?????? ????? , ? ??????? ????, ??? ???? ? ???? ?????? ???? ???? ???? ??? ??????. ?????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????????, ???? ????? ?? ??????. Ma tu sam ja.... sta vise, mislim da mi je juce bio rekord u porukama confused Valjda cu uskoro postati "nas covek" tj, "VAS covek" https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Брате, Константине.... врати се! А, да... ДЕЕЕЕДААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Веома мало га има.... чини ми се... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ??????, ????????? ??? ?? ?? ? ??????? ???? ?????????, ?? ?? ????? ????? ???? ??????, ??? ???????? ?? ??? ????????? ?? ?? ???? ? ??????????? ?? ??. ?????? ?????? ????? , ? ??????? ????, ??? ???? ? ???? ?????? ???? ???? ???? ??? ??????. ?????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????????, ???? ????? ?? ??????. Ma tu sam ja.... sta vise, mislim da mi je juce bio rekord u porukama dada Valjda cu uskoro postati "nas covek" tj, "VAS covek" girl_jumping ??? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ?????? ?? "?????" ! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ??????, ????????? ??? ?? ?? ? ??????? ???? ?????????, ?? ?? ????? ????? ???? ??????, ??? ???????? ?? ??? ????????? ?? ?? ???? ? ??????????? ?? ??. ?????? ?????? ????? , ? ??????? ????, ??? ???? ? ???? ?????? ???? ???? ???? ??? ??????. ?????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????????, ???? ????? ?? ??????. Ma tu sam ja.... sta vise, mislim da mi je juce bio rekord u porukama girl_jumping Valjda cu uskoro postati "nas covek" tj, "VAS covek" smej.gif ??? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ?????? ?? "?????" ! 0442_feel E bash sam srecna sto sam ovde sa vama dada Hvala Ago! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Prota-vk ima obaveza izlazi Bozicno izdanje casopisa.Inace,docice,obecao mi je!Nema ni prote Nenada.??? ??? ?? ?????? ???? ???? ?????? ? ????????, ??? ?? ????? ????????, ???? ??? ?? ????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Примјетио сам да после оног гласања за веб портале као да су неки чланови мало "охладили" па их нешто нема у задње вријеме... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Prota-vk ima obaveza izlazi Bozicno izdanje casopisa.Inace,docice,obecao mi je!Nema ni prote Nenada.??? ??? ?? ?????? ???? ???? ?????? ? ????????, ??? ?? ????? ????????, ???? ??? ?? ????? ??????. Dobro si cuo.Ali,ne bih o tome javno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 djomla.... nešto se gubi u zadnje vreme.... znači zadnje vreme 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 A da ja malo tako odem... jel bi neko primetio da falim? ??? ???, ?? ??? ???? ????????, ????????? ?? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Византиона је нема нешто у последње време. И наравно њен син, најпознатији чтец СПЦ Фића 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Ја мислим да су ишли на гласање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука