Zawisza Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 http://www.nspm.rs/politicki-zivot/kosovo-odradjeno-neka-se-pripremi-crkva.html Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ово ми је врх: И не само он, током Сабора је медијски нападнут и владика Филарет, а од кога другог него од доајена „југословенског“ верског новинарства, Жељке Јевтић и њеног Блица, иначе претендента на титулу незваничног гласила СПЦ. Она га је чак између осталог напала јер је, замислите, на Сабору устврдио да је „ћирилица угрожена“ и „да држава има лош однос према култури“!? Ја имам утисак да је госпођа Јевтић присутна на сваком иоле важнијем догађају у Патријаршији. Што је догађај затворенијег типа, то је она присутнија, као да је званични патријаршијски записничар, који хонорарно ради за Блиц. Како јој то успева, немам појма. Да л` се маскира у мушко, пусти браду, шта ли, али да је врло често обавештенија и од патријарха самог, а о већини владика да и не говоримо, то је сигурно. Можда се ради о новинарском таленту, што би било заиста лепо, мада ми све мирише на инсајдере у Патријаршији и њихову везу са другосрбијанским медијима, што нимало није лепо. Јадранка-Дервента and gago.m је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Из петних жила сам покушао да прочитам текст али не вреди. Стекао сам неки одбрамбени механизам. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Из петних жила сам покушао да прочитам текст али не вреди. Стекао сам неки одбрамбени механизам. Пробај главом, очи су на глави а не на пети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Превише је плитко. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Висока порта је вршила притисак на Фанар, да у те крајеве шаље најпроблематичније свештенике. Свештенике који су живели распусним животом, и који су пастви давали врло ружне примере. Постоје подаци да су чак знали да благослове и бракове у сродству. То је била кап која је превршила чашу, и наши Горанци су тада примили ислам. Ето до чега је довео притисак тадашње државе на Цркву. Дакле, има ствари којима се не сме играти, или прецизније речено са којима се не сме кокетирати, када је у питању однос цркве и државе. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 A na kraju poslije Kosova i Crkve vas onda čeka samo još ovo što su Slovenci već uspješno absolvovali a Hrvati se na to upravo spremaju, tako da znate šta vas ubrzo tačno čeka: To će biti ta vaša zaslužena nagrada za sve što ste žrtvovali DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Svojim nekim prijateljima sam poslao emajlom link na ovaj video i pitao ih šta misle da je na njemu prikazano, jedan mladi Hrvat mi je odgovorio da slave izgleda primanje u EU, valjda je u pravu, Hrvate čeka ovakvo slično slavlje ubrzo: http://www.youtube.com/watch?v=KMTb6nkO0VE Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука