Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Posle akcije- romantika http://www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE&feature=related Милан Меденица :), drvce and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 може, мало акције ... па мало романтике drvce је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 па мало акције опет drvce је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 па весели урбани цигани, музика за весеље filth and wisdom клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 ко ово није гледао, има домаћи задатак од мене остров (2006) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Posle akcije- romantika http://www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE&feature=related класичан "стискавац" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 и онда тотални контраст ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 kako da se preskoci ovo : није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 DankaM, Милан Меденица :) and Пг је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 па ставио сам малопре на претходној страници клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Ово већ постаје проблем по мало..Да баталим ја то на време да не експлодира... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Јесам,него си утрчао баш кад сам мењао верзију..тако да...Остадоше два љута гусара..)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 i hit godine : Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука