sqny Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Kakav kralj drvce је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Биљана, Mironosica and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lmpQbkubR8A RYLAH је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Биљана, Перса and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Пг, Биљана, Перса and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ly8OYvDkaOo&feature=relmfu obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 drvce је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука