Sophrosyne Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Занимљиво је сад ово мислим што Емир каже: "da je alah zeleo da budes srpkinja ti bi bila ali nije zeleo I ti si muslimanka". Дакле муслимани сматрају да ако неко од њих ко прича српски пређе у православље постаје Србином. Kod nas na balkanu u velikom procentu ljudi poistovjećuju jedno sa drugim.Doduše naša istorija je pisana u toj sinergiji, naroda i Crkve ali većina nije sposobna da vidi i primi poruku Pedesetnice od načina na koji se doživljava SPC.Širina i dubina Crkve ostaje tako srozana na neke prizemne realnosti, da to postaje tako naopako i tužno.Posebno od muslimana sa ovih prostora se oduševljenje sa pravosalvljem na nekoj većoj osnovi ne može ni očekivati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Gde su nam forumski muslimani što se zalažu za džihad, da nam kažu šta sad sa njom treba uraditi? Jer kamenovanje ili je neki drugi vid ubistva u pitanju. I btw ovakve bi komentare dobila i da je bila pravoslavka pa se prebacila u Islam. Биљана, Vockica, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Emir Salihovic је коментарисао везу.Јуче e bre ti nisi normalna. Od Dalide do Ive nacionale - Друштво www.pouke.org Od Dalide do Ive nacionale - posted in Друштво: Prijatelji su joj na profilu čestitali, ali ima i onih koji su naapisali da pravoslavlje nije na dobitku niti je islam na gubitku Novopazarka Dalida Bihorac je u Crkvi Svete Petke primila pravoslavlje i uzela ime Iva. Dalida se sada zo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Kako miran i tolerantan narod... Svaka joj čast, progedala je! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 U ovim porukama sto je dobila ima dosta elemenata krivicnog dela Sophrosyne, Лидија Миленковић, Silence and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Ja se plasim da joj neko ne napravi sacekusu i povredi je, mislim ti muslimani su stvarno zadrti i ne boje se zive sile. E stvarno gde god da zive isti mentalitet. Cast izuzecima. Mada pitanje je kako bi reagovali neki ograniceni i nepismeni hriscani za nekog ko bi iz njihove sredine presao u islam, ima dosta takvih koji mrze pripadnike druge veroispovesti. No, bilo kako bilo bas mi je drago za sestru Ivu, neka je Bog sacuva i ohrabri. slavabogu Ignjatije, Биљана, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 sad čitam vijest sestri da je muslimanka prešla u pravoslavlje, a sestra će: Što? Udala se (za pravoslavca)? Ромејац and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 sad čitam vijest sestri da je muslimanka prešla u pravoslavlje, a sestra će: Što?Udala se (za pravoslavca)? I ja sam to prvo pomislio Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Ja se plasim da joj neko ne napravi sacekusu i povredi je, mislim ti muslimani su stvarno zadrti i ne boje se zive sile. E stvarno gde god da zive isti mentalitet. Cast izuzecima. Mada pitanje je kako bi reagovali neki ograniceni i nepismeni hriscani za nekog ko bi iz njihove sredine presao u islam, ima dosta takvih koji mrze pripadnike druge veroispovesti. No, bilo kako bilo bas mi je drago za sestru Ivu, neka je Bog sacuva i ohrabri. slavabogu Ја сам имао пар пута ситуацију да су ме питали да ли сам вехабија. И зашто носим дугу браду. Наиме некад, нарочито зими деси ми се да не шишам браду а косу увек шишам на скинхедс. И онда у неким периодима током године заиста изгледам као вехабија. И сад ја гледам лика први пут је то било на киоску куповао сам неке ситнице. И лик пре мене што је био онако баш осорно ми се обрати :"Јес ти неки вехабија, хебо те , а?!" Реко: "Видим ја ти никад ниси ногом крочио код нас у сеоску Цркву јер да јеси знао би да нисам вехабија." Други пут кад ме је лик на пијаци питао исто нисам се правдао, него сам га питао у чему је проблем. Ал тај ме је нако гледо баш гадно да смо били негде насамо мислим не знам шта би било. Но нема овога превише и ето нисам баш страшно пострадао као вехабија у сред Србије. Олимп, Gerhard and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Ja sam te samo pitao da li si taliban.. greengrin А талибан ваљда значи богослов колико сам укопчо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 U ovim Porukama sto je dobila ima dosta elemenata krivicnog dela Najavila je tuzbu... I treba... Ladno moze dobiti odstetu zbog pretrpljenog straha za sopstveni zivot... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Izvini, brate, ali na onoj jednoj fotografiji jesi izgledao... crna kapa, brada..))) Па зима била. Неволем шалове па је брада боља. А капа ...па зар и за капу да се правдам мајку му? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Vidiš, ja imam kapu dugačku kao u one štrumfove, devojke se sve smeju... :lol: Ех па кад не знаш ништа. Мени девојке намигују а теби се смеју...ето ти сад па мисли... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Evo ovo vam je samo dokaz da je Željko sutvari taliban, pokušava da skrene temu svim sredstvima od ovog radosnog događaja. Došao je ovde i počeo da priča stvari koje ga niko nije pitao, a koje veze nemaju sa temom u cilju stavljanja u stranu ove devojke koja je spoznala istinu i pravu veru. Trudeći se da baci u zaborav ovaj događaj, a sve u cilju predstavljanja Islama kao jedine i prave vere, Usput slučajno sotavljajući neke lične podatke i stajling oblačenja iz čega se može zaključiti, ne samo da je pripadnik Muslimanske religije, već i vrlo verovatno pripadnik određenih terorističkih grupa. Sve ovde navedeno ekspluzivno je potvrdio i izvor blizak Željku, koji nije želeo da se njegovo ime objavljuje, plašeći se za život sebe i svoje porodice. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Evo ovo vam je samo dokaz da je Željko sutvari taliban, pokušava da skrene temu svim sredstvima od ovog radosnog događaja. Došao je ovde i počeo da priča stvari koje ga niko nije pitao, a koje veze nemaju sa temom u cilju stavljanja u stranu ove devojke koja je spoznala istinu i pravu veru. Trudeći se da baci u zaborav ovaj događaj, a sve u cilju predstavljanja Islama kao jedine i prave vere, Usput slučajno sotavljajući neke lične podatke i stajling oblačenja iz čega se može zaključiti, ne samo da je pripadnik Muslimanske religije, već i vrlo verovatno pripadnik određenih terorističkih grupa. Sve ovde navedeno ekspluzivno je potvrdio i izvor blizak Željku, koji nije želeo da se njegovo ime objavljuje, plašeći se za život sebe i svoje porodice. Гари кад ти уватим ИП атресу и мајла угасио си атеистичку свећу, има да ти пишем мејлови и шаљем смс поруке у десетерцу док ти се боје не растопе!!! Неш се ти џенета нагледати, ал шућур Аллаху знам да ниси дулеко. Mилена КШ, Odahviing, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука