Срђан Ранђеловић Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 БЕОГРАД - Сабор Српске православне цркве разрешио је данас епископа средњеевропског Константина даљег управљања епархијом средњоевропском и ставила га на располагање Сабору. "Епископ средњеевропски Константин коначно и трајно се разрешава даљег управљања епархијом средњоевропском и ставља се на располагање Светом архијерејском Сабору", рекао је владика бачки Иринеј у обраћању новинарим у Патријаршији. Епископ бачки је истакао да је читаво преподневно заседање Сабора било посвећено анализи постојећег проблема епархије средњоевропске, као и да је после исцрпне анализе, у коме је учествовао велики број чланова Сабора, донета једногасна одлука. Сабор СПЦ је почео 21. маја литургијом у Саборној цркви у Београду и очекује се да ће заседати најмање две недеље. Ово је прво заседање Сабора од маја прошле године с обзиром на то да црквена скупштина није, како то правила налажу, заседала прошлог октобра уз образложење да нема "великих тема" и да је зато потребно избећи непотребне трошкове. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/8/13/05/episkop_konstantin_razresen_duznosti_upravljanja_srednjerevropskom_eoarhijommp_28._5._2013._3.mp3 http://www.tanjug.rs/novosti/88374/sabor-razresio-episkopa-srednjoevropskog-konstantina.htm Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Zna li se zasto je razdresen? I kako sad da li ide na biro rada ili gde ide dalje? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Zna li se zasto je razdresen? I kako sad da li ide na biro rada ili gde ide dalje? Ima na Blicu svaki odgovor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Ima na Blicu svaki odgovor Upravo pogledah! I "Blic" ima nesto sture informacije sa Sabora, nista strasno, neka finansijska malverzacija, niko vise ni ne komentarise, ja mislio ko zna sta! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Upravo pogledah! I "Blic" ima nesto sture informacije sa Sabora, nista strasno, neka finansijska malverzacija, niko vise ni ne komentarise, ja mislio ko zna sta! Колико ја знам, а не знам много, чини ми се да је зилотисао превише и причао свашта против Патријарха и Цркве. Плус је било финансиских малверзација у његовој епархији, па... У суштини склон је био расколу, па.... Ал можда су мене лагали, па ја лажем тебе "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Sutra bivsi Kachavenda dolazi na red koliko cujem! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Видели да се човек не покорава њиховом либерализму па решили да га скину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 neka finansijska malverzacija, Управо то Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Mozda nije kraduckao :lol: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 "ставља се на располагање Светом архијерејском Сабору" Значи ли то да може бити постављен у неку другу епархију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 ,,На основу тога је, како је било саопштено, одлучио да поведе поступак утврђивања канонске одговорности епископа Константина за то стање, суспендовао га од управљања епархијом средњеевропском до окончања поступка, а за њеног администратора у том периоду изабрао патријарха Иринеја." Први крше све каноне, а причају о канонској одговорности Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Sutra bivsi Kachavenda dolazi na red koliko cujem! Ostvarilo se moje prorocanstvo od juce, .smesko. nego, kako to da je Artemije dobrano zglajzno takodje zbog finansijskih malverzacija a ovaj samo sklonjen sa funkcije i stavljen na raspolaganje saboru, a ostaje i dalje episkop? Срђан Ранђеловић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 kako prevazilazite to što crkva.. . I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 ? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука