Jump to content

Nove anti-gej demonstracije u Parizu

Оцени ову тему

Dragi

Препоручена порука

I onda kažu "mi Srbi", i odmah se nađu srpski džukci koji će dobro vaspitano da ponavljaju: "Da, mi Srbi, mi smo fuj.." Morate da ste jako ponosni!

Dakle, možda smo homofobi, ali toliko homofobi kao oni koji nam prebacuju da smo homofobi izgleda da nismo.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

I onda kažu "mi Srbi", i odmah se nađu srpski džukci koji će dobro vaspitano da ponavljaju: "Da, mi Srbi, mi smo fuj.." Morate da ste jako ponosni!   Dakle, možda smo homofobi, ali toliko homofobi kao oni koji nam prebauju da smo homofobi izgleda da nismo..  

Živo me zanima kakva bi reakcija bila naših patrijota kada bi se pomenula priča u vrhu države o istopolnim brakovima 

Подели на овим сајтовима

Демонстрације нису против ЛГБТ популације, већ против истполоних бракова. Цео нормалан свет је против тога (а не само "затуцана" Србија). Ипак, ту накарадну идеологију гура неко малобројан али јако моћан.

Подели на овим сајтовима

Licemerje od strane tih boraca za gej prava. Oni i svi ostali levicari u Francuskoj godinama politicki hrane razne Olande koji se hvale sa time kako vole da pljackaju bogate koje uzgred mrze. Da pitamo te satro borce za idnividualizam i slobodu sta misle ima li poslodavac prava da otpusti radnika kad ima gubitke na trzistu pa ce se odma videtida to nisu nikakvi borci za slobodu nego najcrnji staljinisti.

Подели на овим сајтовима

Licemerje od strane tih boraca za gej prava. Oni i svi ostali levicari u Francuskoj godinama politicki hrane razne Olande koji se hvale sa time kako vole da pljackaju bogate koje uzgred mrze. Da pitamo te satro borce za idnividualizam i slobodu sta misle ima li poslodavac prava da otpusti radnika kad ima gubitke na trzistu pa ce se odma videtida to nisu nikakvi borci za slobodu nego najcrnji staljinisti.

Kapiram iz posta da si i ti homofob?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Погледајте колико је људи на протесту било. Наравно, о томе ће медији да ћуте или ће прозборити реч-две, неприметно. Са друге стране, скуп од 200-300 активиста ЛГБТ биће прпраћен вишемесечном медеијском пропагандом и менталним испирањем мозга о хомофобији и сличним глупостима, све лепо увијено у шаренило масно плаћених, самопрокламоваих представника непостојеће ЛГБТ заједнице (еј, заједница!?).

Подели на овим сајтовима

Ne vrede ti protesti ni pisljiva boba, dok god stoji nadignuta ova sprava iz Luxora

Paris%2BObelisk.JPG

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Covece pa Milosevic je u Francuskoj .... vidite li kako jurisa policija ... to je garant Miloske naredio juris .... ne bi to moglo drugacije u demokratskoj evropi nikako ....

Čakamo da vlast izgubi sledeće izbore i ako u tom trenutku ne želi da sjaše sa vlasti, a na narod koji je izašao da protestuje zbog toga pošalje vojsku i tenkove, onda ćemo biti sigurni da on stoji iza svega.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...