Grizzly Adams Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Како је лепо умрети за овај свет и живети у Христу где влада мир и спокој. Ја сам одма` тако укапирао па се нисам бринуо за тебе. Ваљда смо хришћани људи & жене. Ignjatije, Таша, Тања1 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 SMRT Verujem ja tebi smrti, da ti dolazis ali ti ne verujem da zauvek ostajes. Verujem ja tebi smrti , da imas bezbroj razlicitih ogrtaca ali ti ne verujem da si odevena i u haljinu vecnosti. Verujem ja tebi smrti, da si zlima cak i spas ali ti ne verujem da si nama poslednja realnost. Verujem ja tebi smrti, da ti postojis ali ti meni ne verujes da te ne primecujem. by Marko Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Gdje smo se mi to sreli, u kom životu i kada, lijepa smrti, je li, gdje smo se mi to sreli? Otkud se mi to znamo i otkud ta prisnost sada? Da mi je znati samo otkud se mi to znamo? Vito Nikolic I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Биљкић, видела сам статус (и то док није било ниједног коментара), али те већ добро познајем да га нисам схватила буквално. Немој то да протумачиш као нашу неосетљивост, напротив. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Ja sada dodjoh na sajt pa nisam nista vidjela, tek ovu temu, ali sam shvatila ove riječi da je lijepo umrijeti za grijeh i laz, i živjeti u Hristu... Ja svaki dan sebi ponavljam te riječi, a pogotovo ovih dana kad prolazim kroz neki skroz težak period u životu... Moram priznati, često razmišljam o tome kada će Hristos sići i kada kada će doći Njegovo Carstvo... Ali opet to ni blizu suicida nije. Znala sam neke osobe koje su same sebi oduzele život, i sve se to desilo bez ikakve najave. Od moje sestre muz j ujutro sjedio sa njom i ćerkom od godinu dana, sve bilo u redu. Doruckovao i izasao vani nesto kao oko kuce, i malenoj nesto bude lose, pocne povracati i moja sestra ga trazila da je voze dr. nigdje ga nije nasla telefon iskljucen... I tek kad se vratila kuci od dr. nasla ga je u novoj kuci koju su oni sebi sredjivali da presele... Nikakvih naznaka nije bilo, niti je ko od nas ista primjetio... Eto momak od 24 godine ode u smrt samoinicijativno... NA kraju se ispostavilo da je bilo zbog para navodno, jer drugih problema nije bilo... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Malo sam off topic, ali eto morala sam... Ne zamjerite YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Pošteno da kažem, ja sam videla status, ali sam pomislila da je citat nekog svetitelja; nisam gledala komentare Trenutno i ja prolazim kroz (meni) veoma težak period. I vidim da se menjam, i to neminovno, al' da je bolno, bolno je... Биљана, Драшко, Душка and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Нама је хитно потребно умирање, да бисмо што прије васкрсли! Да, али умирање (старом човеку) у светој тајни Крштења, да би васкрсли у Новом Човеку (Христу) опет у светој тајни Крштења. Не бисмо смели да похулимо на живот као такав. Биљана, Ignjatije and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука