Jump to content

Tumacenje svetog pisma i psalama ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dakle, potrebna mi je knjiga tumacenja svetog pisma i psalama. Zanima me koju mi mozete preporuciti,koja je sveobuhvatna i naravno gde je mogu naci. Izvinjavam se ako sam pogresio sto sam otvorio temu,ali nisam znao gde da postavim pitanje. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Благослови, душо моја, Господа : Свети Оци тумаче Псалтир (Тумачење Псалама - Свети отац Атанасије Велики ...)

Свети ТЕОФИЛАКТ Охридски ТУМАЧЕЊЕ СВЕТОГ ЕВАНЂЕЉА

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15)

Подели на овим сајтовима

Mozes da u oglasima kao sto su kupindo ili kupujemprodajem ukucas "tumacenje" "tumacenja" i pregledas kakve knjige imaju u ponudi. Samo nemoj uzeti ne pravoslavne :)

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15)

Подели на овим сајтовима

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...