Jump to content

Ко су демони и какав је њихов утицај на људе.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 6. 2014. at 21:09, feeble рече
Šta to pričate, šta to pričate, vaše Bogoljublje! Vi ne znate šta govorite. Kada biste znali da najmanji od njih svojom kandžom može prevrnuti svu zemlju, ne biste ih izazivali na borbu.

Ako možeš brate feeble da objasniš kako si video ovaj završetak? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja sam imao priliku da cujem u nesto blazem obliku. U crkvi je svestenik dao nekom momku da cita neke molitve za izbavljenje od demona (ne znam tacno kako se to zove). Covek je citao neko vreme i onda je spustio glavu na nalonj i culo se rezanje. Znam da sam se mnogo uplasio, i nisam bio jedini koji je to cuo...

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:20, Solomon Kane рече

Да ли је неко од вас имао прилике да види, али заиста да види, истински опседнуту особу и да присуствује обреду заклињања?

Kane svi smo imali priliku da osetimo starog Adama. 

Ako bi mogao ti da odgovoriš i objasniš, da li je moguće govoriti da je sila prirode koju nije stvorio Bog,jača od prirode koju Bog stvori i dade?

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:25, Solomon Kane рече

Да или не? Не бих да философирамо...значи, да или не?

Stani malo pa ja sam tebe pitao!

Ja kažem NE: Nemoguće da priroda koju Bog nije stvorio bude jača i starija od one koju sam Bog dade i stvori.

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:27, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ja kažem NE: Nemoguće da priroda koju Bog nije stvorio bude jača i starija od one koju sam Bog dade i stvori.

Ja sam fin mladić, ja znam da bez slobodne volje i mog pristanka ni Bog ne želi da me uzme...pa u tom smislu i sve ostalo....

Подели на овим сајтовима

Да ли је неко од вас имао прилике да види, али заиста да види, истински опседнуту особу и да присуствује обреду заклињања?

Aha to me pitaš.... nisam video.

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:27, Volim_Sina_Bozjeg рече

На питање се не одговара питањем.

On 28. 6. 2014. at 21:31, Volim_Sina_Bozjeg рече

Aha to me pitaš.... nisam video.

Видиш, ја сам видео...да сам на твом месту не бих доносио категорички самоуверене закључке у вези са нечим  са чим нисам упознат...без љутње, брате.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:35, Solomon Kane рече

На питање се не одговара питањем.

Видиш, ја сам видео...да сам на твом месту не бих доносио категорички самоуверене закључке у вези са нечим чим нисам упознат...без љутње, брате.

Brate znam da se na pitanje ne odgovara pitanjem a to si mogao da vidiš i pre nego si me uputio na normalan dijalog.

Potpuno sam samouveren i znam da takvo nešto ne dolazi a da se pre toga ta osoba nije dobrovoljno predala djavolu i napustila Boga pre nego je postala ono što Bog nije stvorio.

Подели на овим сајтовима

Не смем да тврдим али присуствовао сам једном, било је то пре 10ак год. Манастир Острог (горњи), било је касно у ноћ или пред зору пошто смо сви заспали, спавали смо на отвореном. Пробудило ме је неко режање и тако јак и дубок крик да нисам знао да ли је животиња или шта. Мушкарац, око 35 год. кога држи мајка, брат и отац и коме прилазе два монаха и сви га заједно воде (али буквално на мишиће) близу келије где почивају мошти светитеља. Он је сам себи задавао тако стравичне ударце по глави и телу да сам могао чути тај тупи звук. Било је то на неких 10м од мене. Сви смо били избезумљени. Читане су молитве дуго... Ни дан данас не би смео да питам и преиспитам шта је тачно у питању али ми је то била прва асоцијација.

Тог момка, човека, имао сам прилике да видим у току дана пре овог догађаја и да боравим у његовој близини. Ни реч, ни нагли покрет ни опирање. Поред мајке као мало дете.

Свакако тешко,жалосно, тужно и да се човек осети поред потпуно немоћан да помогне.

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2014. at 21:43, ИгорМ рече
Свакако тешко,жалосно, тужно и да се човек осети поред потпуно немоћан да помогне.

Dopušta li Bog da se demoni "igraju" sa čovekom koji je u Božjem naručju i ne želi takvu igru? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...