Jump to content

Бесплатно летовање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам, ви драги моји, поцрнела за један дан. Што би се рекло црвена као рак.

Била сам јуче да вежем виноград, упекло суннце нигде облака 11222 0442_feel 0442_feel 0442_feel .

Дајте наставите са уврнутим предлозима.

Утепаћете две муве:

- ем нема давате паре

- ем ће да урадите корисно 0914_sport . 0311_womens 1312_womens

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Sto se tice letovanja, ove godine imam 2 mogucnosti: da ostanem kuci, ili nigde da ne idem...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Иде ми се на море. Новчаник каже не море :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Не треба ми море да бих се одморила! Боже здравља само, па овог љета да одем у манастир на мало дуже и ето ми одмора! :)  crossrc

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 19. 5. 2013. at 21:55, obi-wan рече
ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР 9153 Поруке Локација :Dagobah Sto se tice letovanja, ove godine imam 2 mogucnosti: da ostanem kuci, ili nigde da ne idem...

И......шта сте одлучили ?  :bla:

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 19. 5. 2013. at 23:16, Лидија Миленковић рече

И......шта сте одлучили ?  :bla:

To su ozbiljne odluke, mora malo da se razmisli... big-smile.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Летоваћу у башти са мотиком и цревом и на плантажама кад узру вишње, шљиве, гројзе... Не што ме не кошта ништа, него и зарадим и боју добијем. Има ли то негде.  :)

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 10:25, Александар Радовановић рече
Летујте за 10 евра!

.smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha. 

Као прво прочитала сам следеће; "летите за 10 евра", погледам слику и видим "бомбу" и контам...........оно као "летите" за 10 евра (летите у небо :D )

Као друго; не тнам да ли се више смијем теби и твојој фотографији на тему "љетовања", или себи што сам прочитала то што сам прочитала!

ајме мени, није ми добро........  takeoff

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Opet me ceka lojze. Dobicu boju i bicu od koristi. 

Najverovatnije cu par dana da skoknem do Zajecara kod tetke cisto da promenim sredinu.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

.smesko. Помислила нуди се бесплатно летовање, кад оно везивање винограда и нигде да не дођем.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Za leto je vazno samo da ima neko osvezavajuce pice, i neka dobra `ladovina...

http://www.wallpapers-online.net/wallpaper/strawberry-mojito-a-cocktail-a-glass-starfish.html

Strawberry-mojito-a-cocktail-a-glass-sta

Подели на овим сајтовима

397875_596788687005800_615922377_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...