Драгана Милошевић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ја сам, ви драги моји, поцрнела за један дан. Што би се рекло црвена као рак. Била сам јуче да вежем виноград, упекло суннце нигде облака 11222 0442_feel 0442_feel 0442_feel . Дајте наставите са уврнутим предлозима. Утепаћете две муве: - ем нема давате паре - ем ће да урадите корисно 0914_sport . 0311_womens 1312_womens Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Sto se tice letovanja, ove godine imam 2 mogucnosti: da ostanem kuci, ili nigde da ne idem... Silence , Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Иде ми се на море. Новчаник каже не море Срђан Ранђеловић, Драгана Милошевић, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Не треба ми море да бих се одморила! Боже здравља само, па овог љета да одем у манастир на мало дуже и ето ми одмора! crossrc Ignjatije, Срђан Ранђеловић, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 On 19. 5. 2013. at 21:55, obi-wan рече ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР 9153 Поруке Локација :Dagobah Sto se tice letovanja, ove godine imam 2 mogucnosti: da ostanem kuci, ili nigde da ne idem... И......шта сте одлучили ? :bla: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 On 19. 5. 2013. at 23:16, Лидија Миленковић рече И......шта сте одлучили ? :bla: To su ozbiljne odluke, mora malo da se razmisli... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 letovaću na poslu Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Летујте за 10 евра! Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Летоваћу у башти са мотиком и цревом и на плантажама кад узру вишње, шљиве, гројзе... Не што ме не кошта ништа, него и зарадим и боју добијем. Има ли то негде. Драгана Милошевић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 On 20. 5. 2013. at 10:25, Александар Радовановић рече Летујте за 10 евра! .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Као прво прочитала сам следеће; "летите за 10 евра", погледам слику и видим "бомбу" и контам...........оно као "летите" за 10 евра (летите у небо ) Као друго; не тнам да ли се више смијем теби и твојој фотографији на тему "љетовања", или себи што сам прочитала то што сам прочитала! ајме мени, није ми добро........ takeoff RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Opet me ceka lojze. Dobicu boju i bicu od koristi. Najverovatnije cu par dana da skoknem do Zajecara kod tetke cisto da promenim sredinu. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 .smesko. Помислила нуди се бесплатно летовање, кад оно везивање винограда и нигде да не дођем. Arsenija, Ignjatije and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ja ljetujem gradjevini, snoozer_11 em sto cu da zaradim, em sto cu da se kupam po citav dan algabacaju keka, Драгана Милошевић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Za leto je vazno samo da ima neko osvezavajuce pice, i neka dobra `ladovina... http://www.wallpapers-online.net/wallpaper/strawberry-mojito-a-cocktail-a-glass-starfish.html Лидија Миленковић and keka је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ignjatije, Снежана, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука